noodles volos banner

Έφθασε τα 40 γκολ ο Π. Κοντοβάς

Ο Παναγιώτης Κοντοβάς αποτελεί έναν από τους παλιότερους παίκτες του Πυράσου και βασική μονάδα τα τελευταία χρόνια. Στον αγώνα με τον Βατανιακό, σκοράροντας το νικητήριο τέρμα, έφθασε συνολικά στα 40 γκολ με τη φανέλα της αγχιαλίτικης ομάδας σε αγώνες πρωταθλήματος. Τα 8 πρώτα τα πέτυχε τη σεζόν 2007-08, ακολούθως έφυγε από το σύλλογο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Μαγνησίας κι επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2012. Είχε 22 τέρματα την περίοδο 2012-13, μόνο 4 το 2013-14 που έχασε λόγω σοβαρού τραυματισμού κι ενώ είχε αρχίσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, ενώ μετράει επίσης 3 γκολ στις δύο σεζόν των μπαράζ ανόδου. Εάν σε αυτά προσθέσουμε τα 3 μέχρι στιγμής στη Γ' Εθνική, τότε συμπληρώνεται ο αριθμός των 40 για τον έμπειρο επιθετικό.

Με αφορμή αυτό το θέμα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Πυράσου, το magnesiasports επικοινώνησε με τον Π. Κοντοβά και ζήτησε τη γνώμη του για την κυανόλευκη ομάδα και την προσωπική του επίδοση όσον αφορά στα γκολ. Σχετικά με τα 40 γκολ ανέφερε: "Τα γκολ δεν είναι μόνο προσωπική επίδοση ενός παίκτη, αλλά προϊόν ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας. Είναι τέτοια η θέση μου που πρέπει να σκοράρω ώστε να γίνομαι χρήσιμος για τον Πύρασο. Τα γκολ θα ήταν περισσότερα εάν πέρυσι δεν είχα το σοβαρό τραυματισμό, όμως ευτυχώς τον έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι σε θέση φέτος να συνεισφέρω στην προσπάθεια της ομάδας μας".
Αναφορικά με την πορεία του Πυράσου στη Γ' Εθνική, είπε: "Είχαμε κάποια αποτελέσματα στον πρώτο γύρο που μας πήγαν πίσω, όμως εκμεταλλευτήκαμε το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών και πήραμε τις νίκες που θέλαμε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και εφόσον συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό τη σκληρή δουλειά, τότε θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή. Δεν χρειάζεται όμως να επαναπαυτούμε επειδή ανεβήκαμε στην 5η θέση καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη".
Για το επόμενο ματς που είναι κόντρα στα Τρίκαλα, τόνισε: "Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στην κατηγορία για εμάς καθώς αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο ομάδα που είναι φαβορί για την άνοδο και μέχρι τώρα δεν έχει ήττα στον όμιλο. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Δείξαμε στο ματς του πρώτου γύρου ότι μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσα τα Τρίκαλα, θα προετοιμαστούμε για αυτό το ματς όπως κάνουμε σε όλα με στόχο να έχουμε καλή παρουσία και βαθμολογικό κέρδος".

Last modified onTuesday, 24 February 2015 14:11