noodles volos banner

Νάκας: «Όλοι κλείνονται στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη με 3-0 απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων εμφανίστηκε ο Στέλιος Νάκας που βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός τόνισε πως όσες ομάδες παρατάσσονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παίζουν κλειστά.

«Όλοι οι αντίπαλοι, ειδικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης", κλείνονται στην άμυνα και προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Στο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων πήραμε αυτό που θέλαμε, τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο σε κάθε αγώνα. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και νικήσαμε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιο προβλήματα, κυρίως από δικά μας λάθη και ο αντίπαλος μας απείλησε» επεσήμανε αρχικά μιλώντας για το σαββατιάτικο (21/2) ματς.

Σχετικά με το τι άλλαξε και εμφανίστηκε καλύτερος ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, ανέφερε: «Στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τον κόουτς, ο οποίος μας είπε να αλλάξουμε τακτικά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Και αυτό κάναμε. Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε από τα πλάγια καταφέραμε να σκοράρουμε σχετικά νωρίς. Ήρθε και το δεύτερο γκολ που μας αφαίρεσε το άγχος και την πίεση. Πιο άνετοι στη συνέχεια κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και το τρίτο τέρμα καθάρισε τη νίκη μας. Αυτό νομίζω έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα».

Όσο για το αν νιώθει έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σημείωσε: «Είμαι επιθετικογενής παίκτης, μου αρέσει να παίζω στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό. Θέλω να οργανώνω το παιχνίδι, να σερβίρω γκολ στους συμπαίκτες μου. Και αυτό μου ζητάει ο προπονητής. Ακόμη δεν έχω πάρει τον χρόνο που θέλω, λόγω και κάποιοι προβλήματος που αντιμετώπισα το προηγούμενο διάστημα. Μέρα με τη μέρα, όμως, νιώθω πιο έτοιμος να χτυπήσω την πόρτα της ενδεκάδας. Άλλωστε, για αυτό ήρθα στον Άρη, για να παίξω ποδόσφαιρο και να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου της ανόδου».