noodles volos banner

H αποστολή του Ρήγα ενόψει Φιλιππιάδας

Με δύο απόντες λόγω καρτών αλλά χωρίς άλλα προβλήματα, ο Ρήγας Φεραίος αναχωρεί το απόγευμα για την Άρτα όπου η αποστολή θα διανυκτερεύσει ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα. Πριν την αναχώρηση, ο Λάκης Μπακάλης περιμένει τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο για μια τελευταία προπόνηση. Οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Χατζής είναι οι δύο σημαντικές απουσίες λόγω καρτών.
Μιλώντας στο magnesiasports, ο Λάκης Μπακάλης επισήμανε: “Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα στο γήπεδό της που θέλει τη νίκη. Η δύναμη και το πάθος είναι τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι δικοί μου ποδοσφαιριστές ώστε να καταφέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα οι δύο παίκτες που θα απουσιάσουν είναι βασικές μονάδες για τον Ρήγα Φεραίο, αλλά έχουμε βάθος στον πάγκο και όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα”.
Στην αποστολή ενόψει Εθνικού Φιλιππιάδας είναι οι: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γούτσιος, Ναουμίδης, Γουτούλης, Μπλούχος, Γεωργαντζής, Αλεξίου, Ζενούνι, Μπακάλης, Τσίπι, Κεμάλλι, Μαλάκος, Μιχολίτσης, Σιώμος, Μπίκας.