noodles volos banner

Η κοπή πίτας της ακαδημίας του Πυράσου

Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είχε ο Πύρασος το απόγευμα του Σαββάτου όσον αφορά στην ακαδημία του. Πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δραγειοδημαρχιακού Μεγάρου στη Νέα Αγχίαλο και το παρών έδωσαν τα περισσότερα από τα εκατό παιδιά των τμημάτων υποδομής μαζί με τους γονείς τους. Παρόντα τα μέλη της διοίκησης, ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και ο προπονητής Στ. Ξηρόφωτος. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Ανδρέα Δερμιτζάκη που πέρυσι ήταν μέλος της ακαδημίας και της πρώτης ομάδας του Πυράσου και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

 

Εκ μέρους της διοίκησης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος ανέφερε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν κάθε χρονιά και την άψογη συνεργασία που έχουμε. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η διοίκησή μας το 2006, προτεραιότητα ήταν η δημιουργία της ακαδημίας και αρκετά χρόνια πλέον αργότερα, δρέπουμε τους καρπούς της μεθοδικής και συνεπούς δουλειάς. Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο, προσφέροντας στα μικρά παιδιά της κοινωνίας της Νέας Αγχιάλου την αθλητική διέξοδο, την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα, να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλο, να ακολουθούν τις αρχές της ευγενούς άμιλλας”.  Επίσης, εξήρε το έργο των υπευθύνων της ακαδημίας Δημήτρη Σκαρλάτου και Θανάση Γκόλια, καθώς και τη δουλειά των προπονητών Στέλιου Αρσένου, Δημήτρη Στεφανή και Γιώργου Δανόπουλου.

Κόπηκαν έξι βασιλόπιτες, μία για κάθε ηλικιακό τμήμα και τα παιδιά που βρήκαν το φλουρί, παρέλαβαν δώρο από την ομάδα. Τέλος, σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές δόθηκε αναμνηστικό δώρο, ένα μοντέρνο μπρελόκ-λουρί που ο Πύρασος παρήγγειλε για το συγκεκριμένο σκοπό, ενώ στην αίθουσα υπήρχε μπουφέ για τους παρευρισκομένους.

Παρακάτω πέντε φωτογραφίες από την εκδήλωση (πηγή pyrasos.com)

 

Last modified onMonday, 16 February 2015 14:39