noodles volos banner

Στην τελική ευθεία για την εμβόλιμη

Στην τελική ευθεία για την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης έχουν μπει Ρήγας Φεραίος και Πύρασος. Οι δύο ομάδες της Μαγνησίας στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής θέλουν να κλείσουν με θετικά αποτελέσματα τον πρώτο γύρο. Οι Βελεστινλιώτες έχουν μακρινό ταξίδι μέχρι την Ηγουμενίτσα όπου θα μεταβούν και θα διανυκτερεύσουν την Τρίτη, ενώ οι Αγχιαλίτες υποδέχονται τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο Ρήγας Φεραίος
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προέρχεται από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, διάστημα όμως στο οποίο πήρε σημαντικές ισοπαλίες από Νεοκαισάρεια και Καραϊσκάκη που διεκδικούν τον τίτλο. Το φινάλε του πρώτου γύρου βρίσκει τους "κυανόλευκους" να παίζουν κόντρα στον Θεσπρωτό που βρίσκεται στο +3 και την 6η θέση. Επιστρέφει έχοντας εκτίσει τη μία αγωνιστική τιμωρίας ο Νίκος Βουραζέρης, ενώ προς το παρόν δεν υπάχουν προβλήματα απουσιών ενόψει της εξόδου στην Ηγουμενίτσα.

Ο Πύρασος
Επιτακτική ανάγκη για νίκη έχει ο Πύρασος την Τετάρτη με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι νεοφώτιστοι -που σήμερα ...μετά το παραβάν των εκλογών, έχουν προπόνηση- αγνοούν τη νίκη στο γήπεδό τους από την 3η αγωνιστική και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών εάν θέλουν γρήγορα να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Ακολουθεί ένα καλό πρόγραμμα με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους ή βρίσκονται παρακάτω στην κατάταξη και ο Πύρασος θέλει να το εκμεταλλευτεί ώστε να ...ανασάνει βαθμολογικά. Θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Βαγγελάκος, όμως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Στέφανου Ξηρόφωτου. Να προσθέσουμε επίσης ότι ο Γιάννης Βέργος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Last modified onSunday, 25 January 2015 12:19