noodles volos banner

Διαιτητής του διπλού σφυρίζει τον Ρήγα

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου του συνδέσμου Άρτας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Ρήγα Φεραίο, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 28/1 στην Ηγουμενίτσα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Μπουντούρη Ιωάννη και Σαρλή Δημήτριο.

Ο Αρτινός ρέφερι θεωρείται όχι άδικα διαιτητής του διπλού. Σε οκτώ συνολικά αγώνες στη Γ’ Εθνική (έξι ματς την περσινή σεζόν, που ήταν τα εξής: Δόξα Κρανούλας - Εθνικός Φιλιππιάδας 1-2, Όλυμπος Κέρκυρας-Καστοριά 0-2, Κάστωρ Καστοριάς-Καμπανιακός Χαλάστρας 0-4, Δόξα Κρανούλας-Θεσπρωτός 1-3, Κεραυνός Θεσπρωτικού-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0, Άρης Αιτωλικού-Πανναυπλιακός 2-1, και δύο τη φετινή, που ήταν τα εξής: Κοζάνη ΦΣ - Πυρσός Γρεβενών 3-1, Θεσπρωτός-Εθνικός Φιλιππιάδας 3-1) έχει απολογισμό τρεις  άσους, μία ισοπαλία και τέσσερα διπλά. Πάντως, αξιοσημείωτο είναι ότι τις δύο φορές που σφύριξε τον αντίπαλο του Ρήγα, αυτός έχει νικήσει.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Πυράσου, που φιλοξενεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, διαιτητής θα είναι ο Στάθης Γκορτσίλας (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Λιάρη και Μιχαηλίδη του ίδιου συνδέσμου. Ο εν λόγω ρέφερι είχε διευθύνει φέτος τον αγώνα Ρήγας-Οπούντιος 0-1. 

πηγή φωτό: sportsnow