noodles volos banner

Θ. Ανδρουτσόπουλος: «Κερδίζουμε ξανά τον σεβασμό»

Δυστυχώς πολλές φορές ανάμεσα σε ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου έχουν δημιουργηθεί βεντέτες, που οδήγησαν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Εξαίρεση όμως αποτέλεσε ο αγώνας ανάμεσα σε Αστέρα Ριζομύλου και Αχιλλέα Αχιλλείου την Τετάρτη 21/1.

Πολλοί περίμεναν τα χειρότερα λόγω των όσων είχαν γίνει στον πρώτο γύρο, αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά. Το magnesiasports απευθύνθηκε στον προπονητή του Αστέρα Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος κλήθηκε να μας σχολιάσει τα παραπάνω: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένoς, που μετά από όσα είχαν προηγηθεί στο ματς του α’ γύρου με την ομάδα του Αχιλλέα Αχιλλείου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε επικεντρωθεί στο αγωνιστικό και μόνο κομμάτι, δείχνοντας ότι ο σύλλογος τους Αστέρα Ριζομύλου λειτουργεί εδώ και χρόνια σε άλλα πρότυπα, αποφεύγοντας να δημιουργήσει βεντέτα με οποιονδήποτε σύλλογο. Η ποιότητα των ανθρώπων που διοικούν το σύλλογο και με τους οποίους συνεργάζομαι από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν τέτοια, που ταίριαζε με τη φιλοσοφία τη δική μου, ώστε να χτίσουμε μαζί την ομάδα σε σωστές βάσεις. Έτσι και την Τετάρτη, παρόλο που υπήρχε η υπόνοια τυχόν επεισοδίων κι αυτό το δείχνει η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο, εμείς φροντίσαμε ως σύλλογος να μη γίνει το παραμικρό και η ομάδα του Αχιλλέα να κάνει λόγο για άριστη φιλοξενία».

Σε ό,τι αφορά την εύκολη νίκη με 5-0 επί του Αχιλλέα και την πολύ θετική παρουσία των τελευταίων αποκτημάτων, του Λαμιώτη Περιβολιώτη, που εντυπωσίασε με το χατ-τρικ που σημείωσε, και του Νούσια, που σκόραρε μία φορά και έδωσε δύο ασίστ, ο 40χρονος τεχνικός επισήμανε: «Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπήρχε καθολική κυριαρχία της ομάδας μας κάτι το οποίο το μαρτυρά και το τελικό σκορ. Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι επιλογές των παικτών έγιναν με βάση την δίψα για διάκριση σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, κάτι για το οποίο είχα προσωπική άποψη.

Είναι δυο στοιχεία πάνω στα οποία έχουμε χτίσει φέτος τα αποδυτήρια μας, οπότε κι αυτά τα παιδιά αφομοιώθηκαν αμέσως από το σύνολο. Αγωνιστικά και τα πέντε αποκτήματα ξέρουμε τι μπορούν να μας δώσουν και ήδη τα πρώτα δείγματα φάνηκαν από τα πρώτα ματς. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι ο στόχος που τέθηκε το καλοκαίρι να ξαναγίνει ο Αστέρας Ριζομύλου ανταγωνιστικός έχει επιτευχθεί, κερδίζοντας ξανά το σεβασμό που αρμόζει σε ένα ιστορικό σύλλογο».

Last modified onSaturday, 24 January 2015 00:31