noodles volos banner

Ενίσχυση με Γιάννη Βέργο στον Πύρασο

Ο Γιάννης Βέργος με τον γεν. αρηχζγό του Πυράσου, Νίκο Καραθόδωρο Ο Γιάννης Βέργος με τον γεν. αρηχζγό του Πυράσου, Νίκο Καραθόδωρο

Ο Γιάννης Βέργος επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια σε ομάδα της Μαγνησίας και θα ενισχύσει στο υπόλοιπο της σεζόν τον Πύρασο. Η αγχιαλίτικη ομάδα ανακοίνωσε σήμερα τη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της, με τον Βέργο να κάνει την πρώτη του προπόινηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Βέργος, μέσος γεννηθείς στις 4 Οκτωβρίου 198, αγωνίστηκε σε ΑΕ 2002, Θησέα, Ρήγα Φεραίο τη σεζόν 2006-2007 και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 13 αγώνες της Γ' Εθνική κατηγορίας. Τη σεζόν 2008-2009 είχε ένα «γεμάτο» πρώτο εξάμηνο στην ΠΑΕ Θράκη (Γ' Εθνική), με αποτέλεσμα στα μέσα της σεζόν να βρεθεί στη Βέροια και τη Β” Εθνική. Στην ομάδα της Βέροιας έμεινε για δύο χρόνια (Β' και Γ' Εθνική), για να πάει για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2010-2011 στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ακολούθησαν δύο χρονιές με πολλές συμμετοχές στον Βατανιακό Κατερίνης και πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου το πέρασε στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Σε δήλωσή του στο www.pyrasos.com τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου. Θέλω να βοηθήσω για να καταφέρει η ομάδα να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να πετύχει το στόχο της παραμονής. Γνωρίζω ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό, χρειαζόμαστε μια νίκη ψυχολογίας για να πάρουμε τα πάνω μας και να έχουμε καλύτερη πορεία. Είμαι αισιόδοξος πως με τη δουλειά που θα κάνουμε, θα μπορέσουμε γρήγορα να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Last modified onWednesday, 14 January 2015 19:24