noodles volos banner

Εκτέλεση από τα έντεκα βήματα για τον Ρήγα Φεραίο

Δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα ο Ρήγας Φεραίος καθώς ηττήθηκε με 1-0 στη σημερινή αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής, με τους Βελεστινλιώτες να διαμαρτύρονται για τις υποδείξεις των δύο πέναλτι από τον διαιτητή Βρέσκα υπέρ των γηπεδούχων. Αστόχησαν και στα δύο αλλά από το δεύτερο προήλθε το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε στο 69' από τον Πέντσα.

Στο 2ο λεπτό, προβολή του Σαχινίδη και στο 10ο μακρινό σουτ του Καμπλιώνη δεν είχαν στόχο, ενώ στο 16' ο Χατζής είχε καλή εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντάσκας. Στο επόμενο λεπτό, ο πρώην αμυντικός της Νίκης Βόλου, Γιώτας είχε άστοχη κεφαλιά, ενώ στο 26' δυνατό σουτ του Μπίκα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ΑΟΤ είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Παπαευθυμίου, ενώ στο 48' ο Καμπλιώνης κέρδισε πέναλτι από τον Χατζή. Ο Παπαευθυμίου που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη φάση για να βάλει τον Ρήγα Φεραίο μπροστά στο σκορ έχασε ο Ζενούνι στο 50ό λεπτό όταν δεν ευστόιχησε απέναντι απο τον Ντάσκα, ενώ στο 66' Μπίκας και Γιώτας διεκδίκησαν έξω από τη μεγάλη περιοχή την μπάλα, ο επιθετικός του Ρήγα εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του αντιπάλου του κι έφυγε μόνος προς το τέρμα, όμως ο Βρέσκας καθυστερημένα έδωσε επιθετικό φάουλ, κόβοντας τη φάση.

Στο 69' ο Καμπλιώνης κέρδισε πέναλτι από τον Βουραζέρη. Ο Πέντσας το εκτέλεσε, ο Κεφαλάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο επιθετικός των Τρικάλων πλάσαρε για το 1-0. Παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο προωθήθηκε σαν επιθετικός ο Ναουμίδης, οι “κυανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε κάποια ευκαιρία ή γκολ. Έφυγαν από το ματς με την πικρία μιας άδικης ήττας κι έχοντας αντιμετωπίσει έναν κάκιστο διαιτητή που δύο φορές, τους ...εκτέλεσε βάζοντας την μπάλα στα έντεκα βήματα.

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρα, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελή (84′ Μπασιάκας), Καμπλιώνης, Μηνάς (59′ Ρετζιλάς), Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Σαχινίδης (71′ Μοσχάκης), Κουτσόπουλος.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπι (85′ ΓούτσΟος), Μπίκας, Ζενούνι (83′ Γουτούλης), Μαλάκος (74′ Μιχολίτσης).