noodles volos banner

Εικοσαήμερη διακοπή στη Γ' Εθνική

Εiκοσαήμερη διακοπή έχει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς η επόμενη, η 13η, αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιανουαρίου. Ρήγας Φεραίος και Πύρασος έχουν σήμερα τις τελευταίες προπονήσεις πριν την εορταστικά άδεια, τεσσάρων ημερών για την ομάδα του Βελεστίνου και πέντε για αυτή της Ν. Αγχιάλου. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη επιστρέφουν στις προπονήσεις την Κυριακή 28/12 καθώς την ερχόμενη Δευτέρα δίνουν φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτοί του Στέφανου Ξηρόφωτου στις 29/12.
Όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, ο Ρήγας Φεραίος αγωνίζεται στα Τρίκαλα, ενώ μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης και ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα. Όσον αφορά στον Πύρασο, έχει τρία ματς-τελικούς που πρέπει να τα κερδίσει: εντός με τον Δωτιέα Αγιάς, με Πυρσό στα Γρεβενά και εντός με Εθνικό Φιλιππιάδας
Παράλληλα, αυτές τις ημέρες, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων που εκπροσωπούν τη Μαγνησία στη Γ' Εθνική μελετούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ώστε στη συνέχεια να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι για να πετύχουν το στόχο της παραμονής.