noodles volos banner

Άδικη ισοπαλία για την ομάδα του Βελεστίνου

Πήρε βαθμό στην έδρα του πρωτοπόρου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Ρήγας Φεραίος αλλά έφυγε δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έπαιξε στα ίσα στην Κατερίνη, είχε πολύ καλή παρουσία με ευκαιρίες για γκολ, ενώ διαμαρτύρεται για ακυρωθέν τέρμα του Αλεξίου στο πρώτο μέρος.

Ο Ρήγας Φεραίος με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, έκλεισε τους διαδρόμους προς τα καρέ του Κεφαλά κι αναζήτησε με αξιώσεις το γκολ. Στο 18', από σέντρα του Χατζηαθανασίου, ο Κρεββατάς πήγε να πετύχει εντυπωσιακό τέρμα με ανάποδο ψαλιδάκι που πέρασε όμως άουτ. Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Αλεξίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 26' ο Κεφαλάς εξουδετέρωσε σε κόρνερ σουτ του Καραγκούνη. Ο Αλεξίου σκόραρε με κεφαλιά στο 29' ύστερα από σέντρα του Ζενούνι, όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού ο βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53' από φάουλ του Χατζή, ο Ζενούνι έκανε την προβολή με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ για να αποκρούσει πάνω στη γραμμή ο Τασίδης, ενώ λίγο αργότερα καλό σουτ του Νάκα έφυγε άουτ για τους γηπεδούχους. Καλή φάση για τους “κυανόλευκους” στο 72' όταν ο Μπίκας προτίμησε να γυρίσει το σώμα του και να σουτάρει -μπλόκαρε ο Σακελλαρίδης-, ενώ ο Κρεββατάς ήταν σε καλύτερη θέση για γκολ, ενώ στο τελευταίο λεπτό, η ομάδα της Νεοκαισάρειας απείλησε με σουτ του Παυλίδη.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καθάριος (46' Καπασακαλίδης), Παυλίδης, Καραγκούνης (70' Γασπαράτος), Παναγιωτίδης, Νάκας (76' Ραπτόπουλος), Μακράκης.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι (90' Μιχολίτσης), Μπίκας (86' Γούτσος), Ζατσάι (82' Μαλάκος), Κρεββατάς.