noodles volos banner

Το μη "Χ"είρον βέλτιστον για Πύρασο (video)

 

Ισοπαλία χωρίς γκολ για τον Πύρασο με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Ν. Αγχίαλο, ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν καλό για τους “κυανόλευκους” καθώς τους έφερε για πρώτη φορά στην επικίνδυνη ζώνη.

 

 

Μοιρασμένο το πρώτο 45λεπτο, με τον Πύρασο να έχει κόντρα το δυνατό αέρα και με σαφώς καλύτερη αμυντική συμπεριφορά σε σχέση με άλλα εντός έδρας ματς. Στο 13' καλή ευκαιρία με δυνατό σουτ του Τσιουρέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στην ευθεία του τέρματος, που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι άλλες δύο καλές στιγμές ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Στο 32' από πλάγιο άουτ του Κουλτσιάκη και κεφαλιά του Μάντζιου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Στούκας, ενώ λίγο αργότερα διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση του Παπαϊωάννου έφυγε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρασο. Ο Δαμάσκος μέσα στη μεγάλη περιοχή έπιασε ευθύβολο δυνατό σουτ που σταμάτησε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και στη συνέχεια της φάσης, σουτ του Σφάκα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Η επανάληψη όμως ανήκε στον Οικονόμο που πήρε το κέντρο και προσπάθησε περισσότερο για το γκολ. Στο 58ο λεπτό, από δυνατό πλάγιο ξανά του Κουλτσιάκη και γύρισμα του Μανακούσιου, ο Χάμος έκανε κεφαλιά που απέκρουσε ο Στούκας. Στο 67' σουτ του Χάμου από καλή θέση πέρασε παράλληλα με το τέρμα, ενώ ο Πύρασος κέρδισε κάποιες στημένες φάσεις, με φάουλ και κόρνερ, δίχως να μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί.
Στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Στέφανος Ξηρόφωτος για διαμαρτυρία προς το διαιτητή.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Στούκας, Σφάκας, Δαμάσκος (77' Στεφανής), Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας, Κοτζαθανάσης, Μπασδάνης, Σπ. Γκάγκας, Τσιουρέλης (64' Μαλακασιώτης), Π. Κοντοβάς (69' Κίτσος), Αναστασίου.
Οικονόμος: Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολλιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος (55' Γκουντρουμπής), Μπαλής, Κουλτσιάκης (90' Σενκάι), Χάμος, Παπαϊωάννου (64' Καραγκούνης).

 

 

 

 

 

 

 

 

Media

Last modified onSunday, 21 December 2014 23:57