noodles volos banner

Ντέρμπι κορυφής στα Τρίκαλα

Εμβόλιμη δράση περιλαμβάνει σήμερα η Γ’ Εθνική με την 11η αγωνιστική, όπου διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια. Στον 1ο όμιλο, ο Άρης θέλει τη νίκη κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα, ενώ ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στο Σουφλί από τον Έβρο. Η πρωτοπόρος Καβάλα κοντράρεται με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Αρναίας. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ ο Καμπανιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με τη Δόξα Δράμας. Συνέχεια στις νίκες θέλει η Καστοριά απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Στον 2ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι των Τρικάλων με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ εμφύλιος γίνεται στην Άρτα, ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Αναγέννηση. Ο Ρήγας Φεραίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ η Κοζάνη κοντράρεται με τον Πυρσό Γρεβενών. Το Μακροχώρι έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, ενώ ο Θεσπρωτός υποδέχεται τον Πύρασο. Τέλος, ο Βατανιακός αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στον 3ο όμιλο, η Δόξα Μανωλάδας υποδέχεται τον Παναργειακό , σε ντέρμπι… τίτλου, ενώ η Αχαϊκή κοντράρεται με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Πανελευσινιακός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Μανδραϊκό, ενώ ο Ερμής Κιβερίου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λουτράκι. Ο Αιολικός φιλοξενεί τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο Ζακυνθιακός χρειάζεται βαθμούς απέναντι στον Παναρκαδικό.

Στον 4ο όμιλο, ο Ηρόδοτος φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Κισσαμικό, ενώ ο Αστέρας Βάρης αντιμετωπίζει την Κηφισιά. Ο Γιούχτας κοντράρεται με τη Νέα Ιωνία, ενώ στην Ιεράπετρα δοκιμάζεται ο Εθνικός απέναντι στην Αναγέννηση. Η Τριγλία θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Ηλυσιακό. Τέλος, η Γλυφάδα υποδέχεται στην Καισαριανή τον Ατρόμητο Πειραιά.