noodles volos banner

Μπακάλης: "Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα" - Ξηρόφωτος: "Καλή για εμάς η ισοπαλία"

Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Λάκης Μπακάλης, στη φάση του 96ου λεπτού που ο Πύρασος ζήτησε πέναλτι ο Στέφανος Ξηρόφωτος στις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λ. Μπακάλης ανέφερε: "Ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με αρκετά καλό ρυθμό, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πιέσαμε πολύ για τριάντα λεπτά, είχαμε δύο δοκάρια, ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν σκοράραμε. Πέσαμε σε μια οργανωμένη άμυνα όπως ήταν αυτή του Πυράσου, βρήκαμε διαδρόμους αλλά δεν έλειψε το γκολ. Στο τελευταίο τέταρτο έγινε κακό παιχνίδι, ο Πύρασος κοίταξε να κρατήσει την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και τον συνάδερφο Στέφανο Ξηρόφωτο".

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Αγχιάλου, Στ. Ξηρόφωτος επισήμανε: "Έγινε καλό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος δικός μας ήταν η νίκη,αλλά η ισοπαλία είναι καλή. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον Ρήγα Φεραίο και στο δεύτερο γύρο, θα ανταποδώσουμε. Θα ήθελα τέλος να πω πως σε τρίτο εκτός έδρας ματς, δεν μας δίνεται πέναλτι. Μπορεί να είχαμε την τύχη με το μέρος μας στις φάσεις των δοκαριών, αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, ήταν πέναλτι στη φάση του 96ου λεπτού".