noodles volos banner

Και ο Κρεββατάς το βιολί του...

Τί κι αν αγωνίστηκε μόνο για είκοσι λεπτά αφού ακολούθως αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο; Ο Κώστας Κρεββατάς ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα και σημείωσε το έβδομο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα. Φιγουράρει μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του 2ου ομίλου και μάλιστα, συνέχεισε το σερί του καθώς έχει πανηγυρίσει γκολ σε πέντε συνεχόμενα ματς που αγωνίστηκε! Στην 3η αγωνιστική έδωσε τρίποντο στον Ρήγα Φεραίο με 0-1 στα Γρεβενά, στην 4η σκόραρε στο 1-1 με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ακολούθησε στην 5η ημέρα χατ τρικ στο 6-2 με τα Λευκάδια, πέτυχε το 1-1 στην Κοζάνη και χθες άνοιξε το δρόμο για την εύκολη νίκη.
Με την επιστροφή της αποστολής στο Βελεστίνο, ο Κώστας Κρεββατάς επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πιστού οπαδού και εργάτη του συλλόγου Αχιλλέα Καρασμάνογλου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί τον περίμενε ο Χειρουργός Ορθοπεδικός κ. Αλεξάνδου Κώστας, που αφού βγήκαν οι ακτινογραφίες και τον εξέτασε, είχε διάγνωση αρκετά καθησυχαστική σε σχέση με αυτό που φοβόταν οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου.
Αιμάτωμα η τελική διάγνωση από το δυνατό χτύπημα, χωρίς επιπλέον ζημιά για τον αστράγαλο και πλέον ο Κρεββατάς θα περιμένει να υποχωρήσει το πρήξιμο και μετά θα μπορεί να δοκιμάσει να πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπίκας σκόραρε δύο γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο ματς κι έφθασε στα τέσσερα, ενώ ο Ρήγας Φεραίος διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 19 και συνεχίζει χωρίς ήττα!