noodles volos banner

Άδικη ισοπαλία για τον Πύρασο

Η αρχική ενδεκάδα του Πυράσου στο σημερινό αγώνα Η αρχική ενδεκάδα του Πυράσου στο σημερινό αγώνα

Μέσα από τα χέρια τους έχασαν σήμερα το τρίποντο οι παίκτες του Πυράσου. Προηγήθηκαν στα μισά του δευτέρου μέρους με τον Παναγιώτη Κοντοβά αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 90ό λεπτό -αυτογκόλ του Σφάκα-, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Λάρυμνας με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου και οι Αγχιαλίτες είχαν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Στέεφανο Ξηρόφωτο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφτηκε στο 16ο λεπτό όταν ο Σπύρος Γκάγκας δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία, ενώ στο επόμενο λεπτό, οι Αγχιαλίτες άγγιξαν το γκολ, με τον Π. Κοντοβά να αστοχεί μόνος του απέναντι από τον Τσίμα. Καλή φάση στο 25' όταν το σουτ του Χάνου έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 31' σε φάουλ του Γ. Κοντοβά, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια από κοντά ο Σπ. Γκάγκας είχε κεφαλιά άουτ.

Ο Νικολόπουλος στο 41' βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε στον Σφάκα και κατέληξε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, φάουλ του Καντού έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 60' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Π. Κοντοβά να ανοίξει το σκορ σε φάση τετ-α-τετ, καθώς έκανε ιδανικό τελείωμα αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ είπε “όχι”. Στο 66' ο Π. Κοντοβάς βρήκε στόχο για το 0-1. Απέφυγε τον Κουτσούμπα και έκανε το σουτ στη δεξιά γωνία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ, ο Οπούντιος πίεσε κι έχασε ευκαιρίες με σουτ άουτ του Κάππου, σουτ του Νικολόπουλου και Κάππου που εξουδετέρωσε ο Στούκας, ο οποίος σήμερα έκανε ντεμπούτο στη Γ' Εθνική.

Προσπάθεια του Κλωτσοτήρα στο 81' έδιωξε εντυπωσιακά ο Στούκας σε κόρνερ, στο 87' σουτ του Πέππα απομάκρυνε στο ύψος της μικρής περιοχής ο Χάνος. Στις καθυστερήσεις έγινε το 1-1 όταν από γέμισμα, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Σφάκα και κατέληξε στα δίχτυα, με τον Στούκα να έχει αντίθετη φορά στο σώμα του και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στον Πύρασο έμεινε γλυκόπικρη γεύση από το σημερινό ματς καθώς πήρε βαθμό σε μια έδρα όπου ο Οπούντιος είχε μόνο νίκες και μάλιστα οι “κυανόλευκοι” αγωνίστηκαν με τρεις βασικές απουσίες (Μπασδάνης, Κοτζαθανάσης, Αναστασίου), αλλά σίγουρα ...πονάει το γεγονός ότι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες πριν το 0-1 και η ισοφάριση έγινε στο φινάλε από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Συνθέσεις:
Οπούντιος: Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (70' Κλωτσοτήρας), Νικολόπουλος (85' Στυλιανός), Βλάχος, Καππός, Καντού Πέππας.
Πύρασος: Στούκας, Σπ. Γκάγκας, Σφάκας, Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας, Στεφανής, Χάνος, Βαγγελάκος, Μυργιώτης (65' Δαμάσκος), Π. Κοντοβάς (84' Μίλτος), Γκίκα (46' Μαλακασιώτης).