noodles volos banner

Τρίποντο στο ρελαντί

Νίκη στο ρελαντί για τον Ρήγα Φεραίο, που πήρε προβάδισμα 2-0 στο ημίχρονο και έδωσε διαστάσεις στο φινάλε της αναμέτρησης, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν απείλησε καθόλου τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη.

Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον έλεγχο και να αναζητούν το γκολ. Πλασέ του Μιχολίτση στο 6' έφυγε άουτ και προσπάθεια του Μπίκα στο 11' πήγε να μπλοκάρει ο Κύρου, του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και κατέληξε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Τσίπη, δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Βουραζέρης πήρε κεφαλιά και ο Μπλούκας έδιωξε με το γόνατο πάνω στη γραμμή. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και γύρισε στον Αλεξίου που θέλησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά έκοψε ξανά στη γραμμή παίκτης του Μακροχωρίου, για να κοπεί η φάση με επιθετικό φάουλ.

Στο 17' ο Ζατσάι δεν πρόλαβε σέντρα του Τσίπη και φθάνουμε στο 24ο λεπτό όπου ο Τσίπη πέτυχε φανταστικό γκολ. Έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή από πλάγια αριστερά και με φαλτσαριστό πλασέ, την έστειλα στα δίχτυα. Το γκολ έφερε τη σφραγίδα του 24χρονου τεχνίτη μεσοεπιθετικού του Ρήγα. Το 2-0 στο 35'. Ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ και ο Ναουμίδης με κεφαλιά μπροστά στην εστία πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την κυανόλευκη φανέλα. Ακολούθησε μια κεφαλιά του Βουραζέρη άουτ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 54' ο Τσίπη είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ζατσάι σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, στο 56' και το 75' Μπίκας και Τσίπη είχαν σουτ χωρίς στόχο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο πριν τη λήξη μέσα σε δύο λεπτά. Με πλασέ ο Μπίκας έκανε το 3-0 στο 87' και με κοντινή προβολή ο ίδιος παίκτης το 4-0 ένα λεπτό αργότερα.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για την ομάδα του Λάκη Μπαπάλη, που έχει και τρεις ισοπαλίες, και έτσι, ο σύλλογος του Βελεστίνου φιγουράρει στην 3η θέση της κατάταξης, στο -2 από την πρώτη Αναγέννηση Άρτας.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (82' Μπακάλης), Χατζής, Τσίπη, Μπίκας, Ζατσάι (70' Ζενούνι), Μιχολίτσης (46' Μαλάκος).
Μακροχώρι: Κύρου, Κουρτίδης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Μπλούκας, Αράπης, Κουτσόπουλος, Πατσιαβούρας, Ζωγράφος (48' Ιωαννίδης), Τανής (78' Ζαχαριουδάκης), Βούλγαρης (71' Καραχαλίδης).

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

 

Last modified onSunday, 16 November 2014 17:43