noodles volos banner

Εξάσφαιρος ο Ρήγας Φεραίος!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε την ανατροπή με 4-2 στο πρώτο μέρος και κέρδισε τελικά εύκολα τα Λευκάδια με 6-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κρεββατάς που σημείωσε χατ τρικ στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο Βελεστίνο και μάλιστα δύο φορές. Στο 10ο λεπτό ο Μουρατίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 17ο ο Παρσόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα της Ημαθίας, κάτι που κανείς δεν περίμενε...
Στο 25' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κατσούλης και άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ισοφάρισαν μέσα σε ένα δίλεπτο, πέτυχαν την ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά! Ο Μαλάκος μείωσε σε 1-2 στο 26' με σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από πάσα του Μπίκα και στο επόμενο λεπτό, ο Κρεββατάς έφερε το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Σπαθή, με γυριστό σουτ.
Οι "κυανόλευκοι" ήταν καταιγιστικοί... Στο 31ο λεπτό ο Μιχολίτσης με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Ρήγα που πριν βγει το ημίχρονο, έφθασε και σε τέταρτο γκολ. Ο Κρεββατάς πέρασε τον Γκίτκο, πλάσαρε και ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. Τα άλλα δύο γκολ στην επανάληψη με τον Κρεββατά. Ο 23χρονος επιθετικός, που βρήκε δίχτυα σήμερα τρεις φορές και για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, σκόραρε στο 52ο λεπτό με προβολή ύστερα από κόρνερ του Σπαθή και στο 65ο με κεφαλιά-ψαράκι μετά σέντρα του Μαλάκου. Σημαντικό γεγονός η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Γούτσιου μετά τον τραυματισμό του, καθώς και η πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του Ρήγα για τον Βαγγέλη Ζηρδέλη.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (72' Γούτσος), Βουραζέρης (77' Ζηρδέλης), Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνι, Μιχολίτσης, Μπίκας, Μαλάκος, Ζατσάι, Κρεββατάς (67' Τσίπι).
Λευκάδια: Γκίτκος, Κατσούλης, Χουϊλουλίδης, Αθανασιάδης (43' Γιώτας), Αργυρόπουλος, Τάσος, Γκελοσάνι, Μουρατίδης (68' Ασλαπάνογλου), Παρσόπουλος, Πέτκος (32' Παπαδόπουλος), Σαρίδης.

Media

Last modified onSunday, 02 November 2014 23:45