noodles volos banner

Γλυκόπικρη ισοπαλία για τον Πύρασο

Πρώτος βαθμός εκτός έδρας για τον Πύρασο που άφησε γλυκόπικρη γεύση στους Αγχιαλίτες. Πρώτος χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το γκολ, με κύριο εκφραστή τον Αναστασίου που λίγο πριν το τέλος είχε δοκάρι και δεύτερον, γιατί η ομάδα της Κατερίνης θεωρείται μία από τις ασθενέστερες της κατηγορίας. Όμως, ο Βατανιακός έχασε δύο καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις!

Πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Αναστασίου στο 20ο λεπτό. Ο παίκτης του Πύρασου προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα, ο οποίος όμως βρήκε λίγο την μπάλα κι τον έβγαλε προς τα αριστερά με το σουτ του να περνά άουτ. Δύο κεφαλιές του Σπύρου Γκάγκα πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ στην επανάληψη στο 75' ο Π. Κοντοβάς έστρωσε στον Αναστασίου, που με πλάτη στο τέρμα, γύρισε ωραία και σούταρε, για να αποκρούσει ο Τζήμας. Ο Αναστασίου επίσης στο 85' είχε κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 90ό και 93ο λεπτό είχαν τις δύο δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν.
Ο Πύρασος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια και στο τέλος, λίγο έλειψε να χάσει το ματς. Πάντως, πήρε τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας και έφθασε στους 7 στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:
Βατανιακός: Τζήμας, Τάχος (85' Μυλιόρδος), Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτσάους, Σκούρτης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς (83' Δαβάκος), Μποστάντζι (71' Δαλαμήτρας), Ποτουρίδης, Χαρτοματζίδης.
Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας (79' Βαγγελάκος), Γκάγκας Σπ., Κοντοβάς Ι., Γκάγκας, Στεφανής, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης (62' Γκίκα), Μυργιώτης (54' Δαμάσκος), Κοντοβάς Π., Αναστασίου.