noodles volos banner

Αγιασμός και φιλικό για την ακαδημία του Ρήγα

Ποδαρικό στη νέα σεζόν κάνει η ακαδημία του ΑΣ Ρήγα Φεραίου και η αρχή γίνεται με την φιλική αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και αφορά τα παιδιά με έτος γέννησης 2003 και 2004.

 

Εν τω μεταξύ τον ετήσιο αγιασμό τους θα πραγματοποιήσουν τα τμήματα των Ακαδημιών του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και στις 5:00 το απόγευμα.

 Οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Χρήστου Σπαθή, Γιώργου Χατζή και Γιώργου Αλεξίου, ενώ σημαντικότατη είναι η  καθοδήγηση από τον προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Λάκη Μπακάλη.

 Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι τρεις προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους. Ο Γιώργος Χατζής έχει πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Αλεξίου πέρα από το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και ο Χρήστος Σπαθής ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στις Διδακτικές και Ψυχολογικές Μέθοδοι της Εκπαίδευσης ως Χημικός.

 «Θα ήταν χαρά μας στον αγιασμό να δούμε μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους ή και τους φίλους τους. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα παιδιά μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου.