noodles volos banner

Βουραζέρης: "Κλειδί η αμυντική μας συμπεριφορά"

 

Δεύτερη έξοδος στο πρωτάθλημα για τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή και μακρινό ταξίδι μέχρι τα Γρεβενά όπου οι "κυανόλευκοι" θα τεθούν αντιμέτωποι με τον τοπικό Πυρσό. Για το παιχνίδι αυτό μίλησε στο magnesiasports ο Νίκος Βουραζέρης, εκ των αρχηγών του Ρήγα και "κολώνα" στο κέντρο της άμυνας, με σταθερά πολύ καλή παρουσία.

Αρχικά δήλωσε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει ακόμη κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα και θέλει να πάρει τους πρώτους στην έδρα του. Εμείς προερχόμαστε από θετικό ξεκίνημα, με ισοπαλία στην Τσαριτσάνη και νίκη επί του Δωτιέα. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα μας, δουλέψαμε πολύ στη διακοπή κι ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Πυρσός θέλει να είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά κι εμείς έχουμε δείξει χαρακτήρα, έχουμε δείξει ότι ξέρουμε να ανταπεξερχόμαστε στα δύσκολα", ενώ πρόσθεσε για την αλλαγή προπονητή στον Πυρσό: "Μία αλλαγή προπονητή σίγουρα φέρνει σε κάθε ομάδα άλλες ισορροπίες, εμείς δεν κοιτάμε όμως τι κάνει ο αντίπαλος για τον οποίον έχουμε τις πληροφορίες μας. Και πέρυσι είχε τύχει μία φορά να γίνει αλλαγή προπονητή πριν από δικό μας παιχνίδι και δεν μας επηρέασε, είχαμε κερδίσει θυμάμαι τη Νάουσα. Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα".
Ο 28χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στη διακοπή: "Δεν πιστεύω ότι η διακοπή θα μας βγάλει από τον αγωνιστικό μας ρυθμό, προετοιμαστήκαμε εντατικά έχοντας στο μυαλό μας το ματς πρωταθλήματος για την 3η αγωνιστική. Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν για το Κύπελλο και το είδαμε σαν ένα δυνατό φιλικό μιας και προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα".
Τέλος, επισήμανε πως κλειδί στον επόμενο αγώνα θα είναι η αμυντική συμπεριφορά των "κυανόλευκων": "Έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι, διαθέτουμε ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ, σε δύο ματς στην κατηγορία κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Αν παρουσιαστούμε δυνατοί και προσηλωμένοι σε αυτό το στοιχείο, τότε θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε από τα Γρεβενά. Κλειδί είναι η άμυνά μας”.

 

 

Last modified onThursday, 09 October 2014 12:45