noodles volos banner

Η προετοιμασία Πυράσου και Ρήγα για την 3η αγωνιστική

Για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής προετοιμάζονται Πύρασος και Ρήγας Φεραίος, που επιστρέφουν στη δράση μετά την ..αναγκαστική διακοπή στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου υποδέχεται το Μακροχώρι και αυτή του Βελεστίνου ταξιδεύει στα Γρεβενά.

Ο Ρήγας Φεραίος
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των “κυανόλευκων” του Λάκη Μπακάλη για τη δεύτερη έξοδο στο πρωτάθλημα. Μοναδικός απών ο Παναγιώτης Γούτσιος, ο οποίος έκανε εγχείρηση στο πρόσωπο για την αποκατάσταση του τραυματισμού στο ζυγωματικό οστό. Έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά θα αργήσει να επανέλθει. Ο Ρήγας Φεραίος είναι αήττητος στην κατηγορία, με ισοπαλία στην Τσαριτσάνη και νίκη επί του Δωτιέα και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε μια καλή ομάδα που δεν αντιμετώπισε πέρυσι και δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Για το λόγο αυτό, στον Πυρσό Γρεβενών είχαμε αλλαγή προπονητή με τον Πέτρο Τσούκλη να επιστρέφει στον πάγκο των “πρασίνων” αντί του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Πύρασος
Εντός έδρας ματς για τους Αγχιαλίτες που υποδέχονται το Μακροχώρι, σε μια αναμέτρηση που ποντάρουν στον παράγοντα της έδρας και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο Νίκος Χατζηκυριακίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, και τον Χάνο που επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό, εκτός του Στάθη Μακανίκα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Πύρασος είχε καλή παρουσία και στα δύο πρώτα ματς, νικώντας 2-0 τα Λευκάδια και χάνοντας 2-1 στην Κοζάνη. Στο γήπεδό του έχει δείξει πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και οι “κυανόλευκοι” εκτιμούν πως η παραμονή θα περάσει από την έδρα τους... Για αυτό το λόγο, επιτακτική ανάγκη είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα την Κυριακή.