noodles volos banner

Έχασε στο φινάλε η ομάδα του Βελεστίνου

πηγή φωτογραφίας sportrikala.gr πηγή φωτογραφίας sportrikala.gr

Δεν τα κατάφερε ο Ρήγας Φεραίος στην έδρα των Τρικάλων παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του. Ένα γκολ του Σαχινίδη οκτώ λεπτά πριν τη λήξη ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους.

Οι παίκτες των Τρικάλων «εγκλωβίστηκαν» στο παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου, την πολύ καλά στημένη ομάδα του Λάκη Μπακάλη. Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα προχώρησε σε μεγάλο "ροτέισον" κάνοντας πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση πήραν οκτώ παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα!
Μόλις στο 4ο λεπτό, ο ΑΟΤ είχε δοκάρι σε σουτ του Σαχινίδη, ενώ στο 28' από σέντρα του Σκούπρα, ο Καραγιάννης έκανε την κεφαλιά με τον Τσουμπέκο να μπλοκάρει σταθερά. Ο γκολκίπερ των "κυανόλευκων" εξουδετέρωσε μακρινό σουτ του Μοσχάκη στο 38' και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, σουτ του Τσίπη έφυγε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, από σέντρα του Σκούπρα και κεφαλιά πάσα του Καραγιάννη, ο Σαχινίδης έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Τσουμπέκος μπλόκαρε στο 62, λίγο αργότερα ο Μοσχάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ όπως προαναφέραμε, το 1-0 γράφτηκε στο 82'. Ο Μοσχάκης σέντραρε και ο Σαχινίδης με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Τσουμπέκο. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι.

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα: Κούντσεφ, Σκούπρας, Γεωργίου, Σκέντος, Βαγγελή, Γεωργάκης, Μοσχάκης (90' Στούμπος), Παπαευθυμίου, Καραγιάννης, Σαχινίδης (87' Τεντολούρης), Μλαντένοφ.
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Μπακάλης, Γάρος (86' Κρεββατάς), Τσίπη (86' Ζατσάι), Ρηγίνος (76' Μαλάκος), Μπίκας, Μιχολίτσης