noodles volos banner

Και τώρα ...Κύπελλο για Ρήγα και Πύρασο

Ρήγας Φεραίος και Πύρασος αφήνουν πίσω τους τα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και στρέφουν την προσοχή τους στους επόμενους αγώνες που ανοίγουν την αυλαία του Κυπέλλου. Η ομάδα του Βελεστίνου αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, ενώ αυτή της Νέας Αγχιάλου, την ίδια ημέρα, υποδέχεται τον Δωτιέα Αγιάς. Σέντρα στις 15:30 και στις δύο αναμετρήσεις.

Όσον αφορά στον Ρήγα Φεραίο, αναμφίβολα έχει δύσκολο έργο μιας και η ομάδα των Τρικάλων φαντάζει ως ένα από τα φαβορί του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής για την άνοδο. Ωστόσο, το σύνολο του Λάκη Μπακάλη δεν έχει να χάσει τίπότα... Με αυτοπεποίθηση που πήρε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Δωτιέα, θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να παρουσιαστεί έτοιμο στο επόμενο ματς. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι οι "κυανόλευκοι" έφθασαν μέχρι τον τελικό της α' φάσης στον όμιλό τους.
Σχετικά με τον Πύρασο, τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι "σκασμένοι" με τον τρόπο που σημειώθηκε η ήττα στην Κοζάνη, με διαιτητικά λάθη και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες. Ωστόσο, μπροστά τους έχουν το ματς με τιον Δωτιέα, έναν αντίπαλο που ξεκίνησε με βλέψεις κι όνειρα αλλά στο πρωτάθλημα μετράει δύο ήττες. Οι Αγχιαλίτες θέλουν να προχωρήσουν στο Κύπελλο μιας και το επόμενο ματς είναι ξανά στην έδρα τους εφόσον προκριθούν την Κυριακή.

Last modified onTuesday, 23 September 2014 10:38