noodles volos banner

Η εκδήλωση παρουσίασης των χορηγών του Πυράσου (φωτογραφίες)

Σε μια άριστα οργανωμένη εκδήλωση απόψε στη Ν. Αγχίαλο, ο Πύρασος παρουσίασε τους τρεις μεγάλους χορηγούς της φετινής σεζόν που στηρίζουν την ομάδα στη Γ' Εθνική και είναι ο συνεταιρισμός “η Δήμητρα” της Νέας Αγχιάλου, η ασφαλιστική εταιρία Promist και η ασφαλιστική Αιγαίον, ενώ παράλληλα παρέθεσε δείπνο σε τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, εκπροσώπους των χορηγών και ΜΜΕ. Το magnesiasports έδωσε το "παρών" και σας παρουσιάζει τί ειπώθηκε από τους ομιλητές.

 

Αρχικά, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που σήμερα έχω δίπλα μου ανθρώπους που σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, στηρίζουν την προσπάθειά μας και βρίσκονται δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο Πύρασος μέσα από αυτές τις χορηγίες, καταφέρνει να επιβιώσει οικονομικά για τη δύσκολη φετινή σεζόν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μεγάλους μας χορηγούς”.

Εκ μέρους του συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου, μίλησε ο πρόεδρος Γιάννης Κίτσιος: “Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου στην αποψινή εκδήλωση. Το 2006 με κάλεσε η ομάδα να αναλάβω την προεδρία του Πυράσου αλλά αρνήθηκα λόγω της ενασχόλησής μου με τον συνεταιρισμό και έλλειψης χρόνου. Τότε πρότεινα τον κ. Στάμο και δεν έπεσα έξω. Όλο το διοικητικό συμβούλιο που έχει συγκροτήσει με αυτόν επικεφαλής, είναι άξιο συγχαρητηρίων. Η Νέα Αγχίαλος είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα για τα προϊόντα του συνεταιρισμού της, τώρα διαφημίζεται κι από τον Πύρασο. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και ακόμη ψηλότερα στο μέλλον”.

Για την εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης Promist, το χαιρετισμό έκανε ο αντιπρόεδρός της Γιάννης Κανάτας: “Με τον κ. Στάμο αναπτύξαμε τα τελευταία χρόνια σχέσεις συνεργασίας και φιλίας. Συμφωνώ ότι σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις που στηρίζουν τέτοιες κινήσεις, για αυτό η εταιρεία μας στηρίζει τον Πύρασο. Θεωρούμε ότι πρέπει να συμβάλουμε στην προσπάθεια του κ. Στάμου και του διοικητικού συμβουλίου και για εμάς κίνητρο που με ώθησε να μπούμε ως χορηγός στην ομάδα είναι το γεγονός ότι ένα παιδί από τη Ν. Αγχίαλο πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν υποδομές, εκτίμησα ότι αξίζει να στηρίξουμε το σύλλογο. Εμείς έχουμε αλματώδη οικονομική άνοδο, έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε φέτος τον Πύρασο και καλώς εχόντων των πραγμάτων, και την επόμενη σεζόν”.

Την ασφαλιστική εταιρεία “Αιγαίον” εκπροσώπησε ο διευθυντής πωλήσεων, Δημήτρης Κύρογλου, ο οποίος ανέφερε: “Με τον κ. Στάμο γνωριστήκαμε το 2009. Θαύμασα το πάθος και το μεράκι του για την ομάδα, πάντα μου έλεγε ότι ο Πύρασος ήταν το αγχολυτικό του, η μεγάλη του αγάπη. Δεν ήταν φυσικά μόνος του καθώς όπως πάντα μου έλεγε η δουλειά ήταν ομαδική. Η Αιγαίον είναι μια ελληνική εταιρεία που επιβιώνει με κατάθεση ψυχής από όλα τα στελέχη της καθημερινά και η αποψινή βραδιά αποτελεί απαρχή μιας πετυχημένης συνεργασίας με τον Πύρασο”.

Ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος της ομάδας της Ν. Αγχιάλου αναφέρθηκε ονομαστικά σε όλα τα μέλη του δ.σ., λέγοντας ότι οι επιτυχίες του συλλόγου οφείλονται στο πολυπρόσωπο δυναμικό και ότι ο Πύρασος είναι μια μεγάλη οικογένεια εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, οι αρχηγοί Κώστας Κίτσος, Δημήτρης Στεφανής και Λεωνίδας Γκάγκας προσέφεραν από μία φανέλα των “κυανόλευκων” στους εκπροσώπους των χορηγών.

 

 

 

 

 

Last modified onFriday, 19 September 2014 22:52