noodles volos banner

Πήρε ισοπαλία, μπορούσε τη νίκη ο Ρήγας Φεραίος

 

Θετικό αποτέλεσμα για τον Ρήγα Φεραίο στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής καθώς κράτησε το 0-0 στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, αλλά όχι μόνο επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλίας, δικαιούνταν τη νίκη, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε όλο στον Ρήγα Φεραίο. Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Τσίπη στο 7' έφυγε λίγο άουτ, σουτ του Κρεββατά από το ύψος του πέναλτι και λίγο αριστερά πέρασε άουτ στο 35', ενώ στις καθυστερήσεις, από σέντρα του Σπαθή, η μπάλα έφυγε από τον γκολκίπερ και ο Χατζηαθανασίου από κοντά σούταρε, για να αποκριούσει πάνω στη γραμμή ο Κολλιός. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα γυριστό σουτ του Καραγιάννη που μπλόκαρε ο Κεφαλάς στο 40', ενώ ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου ήτυαν σε ετοιμότητα σε σουτ των Καραγιάννη, Χάμου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, στο 85' ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ και ο Κρεββατάς πήρε την κεφαλιά χωρίς πίεση από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Αράπογλου. Απέκρουσε χάνοντας την μπάλα και μπλόκαρε στη συνέχεια προ του Ζατσάι.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κουλτσιάκης του Οικονόμου Τσαριτσάνης, από πλευράς Ρήγα δέχθηκαν κίτρινη οι Χατζής και Κρεββατάς.

Συνθέσεις:
Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νούσιας (20' λ.τρ. Αράπογλου), Γκαμπέτας (46' Κουλτσιάκης), Καραγιάννης, Κολλιός, Κουμπούρας, Μπαλής, Μπλατσέρι (64' Παπαϊωάννου), Αγρόδημος, Καλφούτζος, Χάμος, Καραγκούνης.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Ναουμίδης, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι (72' Μιχολίτσης), Κεμάλλι (65' Μαλάκος), Τσίπη (60' Ζατσάι), Κρεββατάς.

 

Last modified onSunday, 14 September 2014 21:31