noodles volos banner

Ιδανική πρεμιέρα για τον Πύρασο (video)

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει ο Πύρασος. Στο πρώτο του ματς στη Γ' Εθνική, κέρδισε 2-0 τα Λευκάδια με άνεση παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, κυριάρχησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σπύρος Γκάγκας που σκόραρε το πρώτο τέρμα με σουτ από το κέντρο και απείλησε με κεφαλιές σε πέντε περιπτώσεις!

Η νεανική ομάδα των Λευκαδίων μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 1ο λεπτό σουτ του Αντ. Παρσόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ και στο 4' ο ίδιος παίκτης σε τετ-α-τετ, στην πλάτη της άμυνας, είχε σουτ στο δοκάρι. Μετά ο Πύρασος πήρε τον έλεγχο του ματς και κυριάρχησε. Κεφαλιές του Γκάγκα από σέντρες του Γ. Κοντοβά μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ στο 7ο και 10ο λεπτό, ενώ στο 18ο σουτ του Αναστασίου από τη μικρή περιοχή απέκρουσε ενστικτωδώς ο Βόλτσης.

Το 1-0 έγινε στο 25'. Ο τερματοφύλακας των Λευκαδίων έκανε κακό βολέ, ήταν χαμηλό και η μπάλα έφθασε στον Γκάγκα που βρίσκονταν μέσα στον κύκλο του κέντρου. Χωρίς να το σκεφτεί, σούταρε με τη μία και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία! Στο 35' από σέντρα του Μυργιώτη, ο Γκάγκας παραλίγο να σκοράρει ξανά αλλά ο Βόλτσης απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Ύστερα από την εκτέλεση, ο Πλαβός σούταρε άουτ από καλή θέση. Στο 37' ο Βόλτσης έδιωξε προ του Πλαβού μπροστά στο τέρμα, για να έχει εν συνεχεία ο Γκάγκας άλλες δύο κεφαλιές από ευνοϊκή θέση που έφυγαν άουτ.

Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τους "κυανόλευκους". Στο 50ό λεπτό, από γέμισμα, ο Π. Κοντοβάς διεκδίκησε την μπάλα από τον Βόλτση, αυτός την έχασε από τα χέρια του και ο επιθετικός της ομάδας του Πυράσου, με δεύτερη προσπάθεια, έκανε το 2-0. Σουτ του Δαμάσκου από καλή θέση απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ στο 52' και ακολούθησαν ευκαιρίες με σουτ των Γκίκα (61',71'), Μαλακασιώτη (90') και Βαγγελάκου (92').

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί με σουτ του Μουρατίδη στο 58', εκτός μεγάλης περιοχής, που εξουδετέρωσε ο Χαλάτσης. Κίτρινη κάρτα δέχθηκαν οι Πλαβός, Δαμάσκος, Τσιουρέλης, Αναστασίου, Αργυρόπουλος, Χρ. Παρσόπουλος.

 

Συνθέσεις:
Πύρασος: Xαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Πλαβός, Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης (70' Τσιουρέλης), Δαμάσκος (59' Γκίκα), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Μυργι΄της (84' Μαλακασιώτης), Π. Κοντοβάς, Αναστασίου.
Λευκάδια: Βόλτσης, Χουιλουλίδης (36' Ίντος), Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χρ. Παρσόπουλος, Μουρατίδης, Νεστορόπουλος (66' Φέιμ), Κατσούλης, Αντ. Παρσόπουλος, Πέτκος, Σαρίδης (84' Γκελοσάνης).

 

Media

Last modified onMonday, 15 September 2014 00:14