noodles volos banner

Φιλική νίκη για τον Ρήγα Φεραίο

Με 2-0 κέρδισε στο φιλικό παιχνίδι στο Βελεστίνο την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Ρήγας Φεραίος. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος που είχαν την κατοχή και πίεσαν. Αντίθετα ο Ρήγας πέτυχε δύο γκολ στην επανάληψη για να πάρει τη νίκη. Στο 57’ ο Τσίπη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια χτύπησε στην πλάτη του τερματοφύλακα για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 76’ από μία κόντρα ο Ρήγας πέτυχε το δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα ο Μπίκας έκανε το γύρισμα για να κοντράρει η μπάλα στον Τασίδη και να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 84’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Μαλάκου, ενώ ο Κεφαλάς έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις στο τέλος σε προσπάθειες του Καραγκούνη, κρατώντας το 2-0 για την ομάδα του.
Οι συνθέσεις:
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (82' Γουτούλης), Σπαθής,Γούτσιος, Ναουμίδης, Αλεξίου(89' Ντόντος),Χατζής(89' Γάρος), Ζενούνι(46' Ζατσάι), Κρεββατάς(62' Μαλάκος), Τσίπη (62' Μπίκας), Κεμάλι (62' Μιχολίτσης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τσαγκαράκης, Τασίδης, Οικονόμου, Μαρκάκης (30' Κοτσιαρίδης), Δημητρίου (71' Ηλιάδης), Γασπαράτος, Νάκας (59' Γελαδάρης), Καραγκούνης