noodles volos banner

59 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη Γ' Εθνική

Συνολικά 59 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2014-2015, αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Θερμαικός Θέρμης, και ο Α.Ο.Τρικάλων 1963.
Ωστόσο η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ περιμένει την οριστικοποίηση των συμμετοχών στον χώρο της Β΄ Εθνικής (football leauge), όπου υπάρχουν θέματα, κι ενδεχομένως, ομάδα η ομάδες να μην πάρουν αδειοδότηση, οπότε αυτόματα θα βρεθούν στην Γ΄ Εθνική. Στην τρίτη κατηγορία της νέας σεζόν τη Μαγνησία να θυμίσουμε οτι θα εκπροσωπήσουν δύο ομάδες και συγκεκριμένα ο Πύρασος και ο Ρήγας Φεραίος.
Με βάση τα τωρινά δεδομένα οι 4 όμιλοι θα απαρτίζονται από 15 ομάδες ενώ ένας όμιλος θα έχει 14 ομάδες. Λίγο πολύ οι όμιλοι βάσει των γεωγραφικών κριτηρίων έχουν καθοριστεί αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν μικροαλλαγές, τόσο από το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν ομάδες από τη Football League, αλλά και βάσει των εισηγήσεων που θα γίνουν στην ΕΠΟ. 
Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν από κάθε όμιλο δεν αναμένεται να είναι περισσότερες από 5 ομάδες  (στον όμιλο των 14 ομάδων πιθανόν 4 ομάδες)