noodles volos banner

Φιλική νίκη για την Τριγλία επί της Κ20 Νίκης Βόλου

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας κέρδισε την Κ20 της ΠΑΕ Νίκης Βόλου με 3-1. Στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν πολλοί παίκτες για την Τριγλία Ραφήνας, ο οποίοι δεν έπαιξαν ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι παίκτες από την εφηβική ομάδα που ακολούθησαν την αποστολή στο Πήλιο, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Ηρακλής Αλεξίου.

Τα γκολ για την Τριγλία Ραφήνας: o Βασίλης Μάντζης με προβολή έκανε 1-0, ο Λάσκαρης με σουτ έξω από την περιοχή το 2-0, ο Τρυφιάτης με πλασέ μέσα από την περιοχή, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Παπάς, Μάργαρης, Σκαφίδας, Γκριμέκης, Λάσπαντζης, Λάσκαρης, Χρυσάφης, Μάντζης, Επιτάσιο, Κότσι, Μίνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ντούμπερετ, Τσέπας, Βεστάκης, Αλεξίου, Τρυφιάτης, Σπέντζος, Βατίστας, Σολδάτος, Συκάς, Πορής.

Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο στο νομό Μαγνησίας, καθώς η ομάδα της Τριγλίας επιστρέφει στην Ραφήνα, την Τετάρτη 13/08/2014 με αντίπαλο τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο.