noodles volos banner

Νίκη για Ρήγα στο φιλικό ...της Γ' Εθνικής

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και τους καινούργιους τους ποδοσφαιριστές είχαν σήμερα Λάκης Μπακάλης και Νίκος Χατζηκυριακίδης στο φιλικό Ρήγας Φεραίος-Πυρασος που έγινε στο Βελεστίνο και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.

Στο 5ο λεπτό ο Πύρασος είχε χαμένη ευκαιρία με τον Αναστασίου, με σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου, στο 16’ σουτ του Μπίκα έφυγε άουτ για λογαριασμό του Ρήγα. Στο δεύτερο μέρος, στο 58’ διπλή φάση για τον Πύρασο. Σουτ του Γκάγκα απέκρουσε ο Κεφαλάς και μετά σουτ του Σφάκα από κοντά έφυγε άουτ στην καλύτερη στιγμή του Πυράσου, ενώ στο 62’ σουτ του Γάρου εξουδετέρωσε ο Βαν ντε Γουίχε. Το γκολ της νίκης για τον Ρήγα πέτυχε ο Κώστας Κρεββατάς στο 75ο λεπτό με κεφαλιά. Ο υψηλόσωμος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βελεστίνου.

Για τον Ρήγα Φεραίο ήταν το τρίτο φιλικό μετά από αυτά με τη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πύρασο που αντιμετώπισε τον Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα και χθες την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (46’ Ρηγίνος), Ναουμίδης (85’ Γκάμπας), Γούτσος (42’ Βουραζέρης), Τζιόλης, Χατζής (46’ Μπακάλης), Αλεξίου (85’ Ρέβης), Ζενούνι (38’ Γουτούλης), Μαλάκος (46’ Γάρος), Μπίκας (63’ Ζατσάι), Τσίπη (46’ Κρεββατάς).
Πύρασος: Στούκας (30’ Βαν ντε Γουίχε-65’ Χαλάτσης), Σπ. Γκάγκας (65’ Σαμαράς), Γ. Κοντοβάς (65’ Σπ. Αναστασίου), Στεφανής (70’ Βητόπουλος), Μπασδάνης, Κοτζαθανάσης (76’ Ζητούδης), Βούλγαρης (30’ Βαγγελάκος-70’ Τσάμης), Μυργιώτης (26’ Πλαβός-40’ Σφάκας), Π. Κοντοβάς (46’ Κίτσος), Δαμάσκος (46’ Μακανίκας), Αλ. Αναστασίου (56’ Μαλακασιώτης).