noodles volos banner

Σημαντικές προσθήκες για τον Δωτιέα Αγιάς

Τάραξε τα… νερά ο Δωτιέας Αγιάς που απέκτησε τον Γαλλοκογκολέζο Γκι Λεμά, τον άλλοτε αρχηγό του Πανηλειακού, Γιάννη Σωτηρόπουλο, ενώ ανανέωσαν οι Τσατσαλίδης και Κατσίκης! Αναφορικά με τον Γκι Λεμά, είναι 24 χρονών, επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό στη Λαμία και στέφθηκε πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο εν λόγω παίκτης είχε αποκτηθεί στην αρχή της φετινής περιόδου από την Καλλιθέα. Πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία του Βελγίου με τη φανέλα της Βερβιέρ όπου και έμεινε για 2 χρόνια. Επίσης έχει περάσει από την Σουηδία, το 2008 δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία με την Καρτάλσπορ, ενώ επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε στη γαλλική Πο, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας.

Για την περίπτωση του Γιάννη Σωτηρόπουλου, είναι 26 ετών, επιθετικός μέσος. Ο εν λόγω παίκτης ξεκίνησε από τον Μεσσηνιακό όπου και αγωνίστηκε δύο σεζόν και στη συνέχεια πήγε στον Πανηλειακό (2008-2013) όπου και τα τελευταία χρόνια ήταν και αρχηγός.
Εν τω μεταξύ με την ομάδα της Αγιάς θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο έμπειρος φορ Γιώργος Τσατσαλίδης, που στο περασμένο πρωτάθλημα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου με 15 γκολ. Από την άλλη παρελθόν αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Τσιανάκας.