noodles volos banner

Ανακοίνωσε Χαλάτση ο Πύρασος

Την απόκτηση του τερματοφύλακα, Σπύρου Χαλάτση, ανακοίνωσε ο Πύρασος. Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική τα βρήκαν σε όλα με τον 27χρονο τερματοφύλακα και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους.  

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει ότι ο τερματοφύλακας Σπύρος Χαλάτσης θα αγωνίζεται με την ομάδα μας την επόμενη σεζόν 2014-2015. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Αλμυρού, Λεβαδειακό, Φωκικό, Αιολικό, Παναυπλιακό, Λουτράκι, Χαλκίδα, Αίαντα Σούρπης και ΓΣ Αλμυρού».

Αμέσως μετά τη μεταγραφή του δήλωσε στο www.pyrasos.com: «Είναι χαρά και τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Πύρασο, το πιο υγιές σωματείο στη Μαγνησία που κάθε χρόνο έχει μεγάλους στόχους και καταφέρνει μέσα από τη σωστή οργάνωσή του να τους πετυχαίνει. Είναι πρόκληση για εμένα και την ομάδα η συμμετοχή στη Γ” Εθνική. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που θα τεθούν κι εγώ θα προσπαθήσω να διακριθώ μέσα από την ομάδα, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πύρασο. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα θα πάνε καλά, το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι πολύ δυνατό αλλά και ο Πύρασος πολύ ανταγωνιστικός. Η διοίκηση κράτησε τον κορμό των τελευταίων ετών και προχωράει το μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας στην ιστορική πρώτη σεζόν στη Γ” Εθνική».

Last modified onThursday, 03 July 2014 13:22