noodles volos banner

Ανανέωσε με Στούκα ο Πύρασος

Μπορεί να μην αγωνίστηκε φέτος παρά μόνο μία φορά λόγω της στρατιωτικής του θητείας, όμως ο Βλάσσης Στούκας αποτελεί έναν τερματοφύλακα που υπολογίζουν στον Πύρασο κι έχει εμπειρία από μεγαλύτερη κατηγορία αλλά και τη Γ' Κατηγορία της Κύπρου. Για αυτό το λόγο ανανενώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και έτσι, ο γκολκίπερ θα συνεχίσει για έκτη σεζόν στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Πήγε σε νεαρή ηλικία από την Αγία Παρασκευή στον Πύρασο το 2008-09 και αμέσως καθιερώθηκε ως πρώτη επιλογή στη Δ' Εθνική. Έπαιξε άλλα δύο χρόνια πριν πάρει μεταγραφή για τηγ ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχού στην Κύπρο, επιστρέφοντας στους "κυανόλευκους" τις δύο τελευταίες σεζόν. Έχει αγωνιστεί σε 69 αγώνες της Δ' Εθνικής και της Α' ΕΠΣΘ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Α' ΕΠΣΘ και τρία Κύπελλα.

Σε δήλωσή του στο www.pyrasos.com, τόνισε: «Περάσαμε δύο καταπληκτικά χρόνια στο Α”  Τοπικό με την κατάκτηση όλων των τίτλων, γνώρισα την ομάδα στα καλύτερά της με την πετυχημένη παρουσία στη Δ” Εθνική και γνωρίζοντας πολύ καλά τον Πύρασο αφού έχω συμπληρώσει πέντε σεζόν, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η νέα περίοδος θα μας βρει ξανά πολύ δυνατούς κι ανταγωνιστικούς, καθώς στόχος μας είναι να μην είαστε περαστικοί από τη Γ” Εθνική. Ευχαριστώ τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που μου δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσω στο σύλλογο».

Τέλος, από τον Πύρασο ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη θα χειρουργηθεί στη Λάρισα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σωτήρης Χατζητρακόσιας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά (χιαστοί) στον αγώνα μπαράζ ΑΟ Σελλάνων-Πύρασος.