noodles volos banner

"Τελικός" για Ρήγα στο Βελεστίνο

Καθοριστικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Υποδέχεται στις 15:00 στο Βελεστίνο τον προτελευταίο Αμπελωνιακό και η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θέλει μόνο τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και να πλησιάσει την 8η προνομιούχο θέση από την οποία απέχει έξι πόντους.

Οι "κυανόλευκοι" έχουν αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων αφού έπαιξαν για το Κύπελλο στις 15/12 και μετά έκαναν το ρεπό τους στον α' γύρο, ενώ ακολούθησε και μικρή διακοπή στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος όμως όλες τις τελευταίες ημέρες έχει φροντίσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Μπορεί ο Αμπελωνιακός να είναι στην 14η θέση μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες, αλλά σήμερα παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί κι αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο.
Για τον Ρήγα Φεραίο, εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος με τέσσερις κίτρινες κάρτες Βουραζέρης, ο τραυματίας Χατζηαθανασίου, ο Ποτόμι, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα για τον Ζατσάι.

Η 12η αγωνιστική:
Λαμία-Τρίκαλα
Καρδίτσα-Χαλκίδα
Κύμη-Νάουσα
Ρήγας Φεραίος-Αμπελωνιακός
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αχιλλέας Δομοκού
Ένωση Αποστόλου Παύλου-Δωτιέας
Πυργετός-Μααχητής Τερψιθέας

Last modified onSunday, 05 January 2014 10:53