noodles volos banner

Με απουσίες ο Ρήγας στο καθοριστικό παιχνίδι

Από τις 8 Δεκεμβρίου έχει να παίξει στο πρωτάθλημα ο Ρήγας Φεραίος αφού ακολούθησε το ρεπό του στον α' γύρο και την Κυριακή δίνει καθοριστικό αγώνα με τον Αμπελωνιακό στο Βελεστίνο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής. Πάντως, η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τους "κυανόλευκους' ήταν στις 15/12 για το Κύπελλο. Έκτοτε μεσολάβησαν τρεις εβδομάδες δίχως δράση και σε τρεις ημέρες, οι ομάδες της Γ' Εθνικής θα βρεθούν ξανά στη σέντρα.

Ο Ρήγας Φεραίος δίνει καθοριστικό ματς που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει. Υποδέχεται τον προτελευταίο Αμπελωνιακό και δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη αφού οι Βελεστινλιώτες μετά το ρεπό έχουν πέσει στη 12η θέση και στο -6 από τη θέση που δίνει παραμονή. Ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει σε δύο παίκτες στην άμυνα. Θα λείψει ο Βουραζέρης λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών και ο Χατζηαθανασίου που δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βουραζέρης έχει παίξει σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος έχοντας και τρία γκολ (οι άλλοι ποδοσφαιριστές με 10 συμμετοχές στη Γ' Εθνική είναι οι Κουβελάς, Γκίκα, Μπίκας, Κουβελάς, Σπαθής, Ζατσάι).
Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του ώστε να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο καθώς οι γιορτινές ημέρες πάντα κρύβουν χαλάρωση και εκπλήξεις, ενώ συν τοις άλλοις η απραξία τριών εβδομάδων έβγαλε ίσως την ομάδα από το ρυθμό της. Ο δε Αμπελωνιακός, που ενισχύθηκε με τον τερματοφύλακα Τρούκη, έχει μερικές αξιόλογες μονάδες και παίζει το τελευταίο του χαρτί για τη σωτηρία καθώς ξεκίνησε καλά αλλά μετράει έξι σερί ήττες.
Επίσης, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση της ομάδας του Βελεστίνου αναζητάει παίκτες για να ενισχύει το ρόστερ για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα υπόλοιπα 19 παιχνίδια, με προτεραιότητα να αποτελεί η απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει το ...εύκολο γκολ.

Τα εισιτήρια με Αμπελωνιακό: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι φίλοι της βελεστινλιώτικης ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ του Βελεστίνου με 5 ευρώ μέχρι και το Σάββατο το βράδυ, ενώ την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του Σταδίου στην τιμή των 10 ευρώ.

Last modified onThursday, 02 January 2014 12:42