noodles volos banner

Αποκλεισμός στο φινάλε για Ρήγα

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς όδευε προς την παράταση, ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε 2-3 στο Βελεστίνο από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κι αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, στο 4' με τον Παμλίδη και στο 74' με κεφαλιά του Δημητρίου, δύο φορές ισοφάρισαν οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη -με τον Βουραζέρη στο 35' και Μιχολίτση στο 82'- αλλά το τρίτο γκολ που δέχθηκαν από τον Παυλίδη στο 90ό λεπτό ήταν το φαρκαμερό... αφού στις καθυστερήσεις δεν είχαν τα χρονικά περιθώρια για να αντιδράσουν. Λιγοστές οι φάσεις στον αγώνα. Ένα σουτ του Μπίκα στο 28' από καλή θέση μπλόκαρε ο Σακελλαρίδης, σουτ του Νάκα στο 52' έφυγε άουτ, ενώ δύο προσπάθειες του Χατζή στο 53' και το 57' δεν είχαν στόχο. Να αναφέρουμε ότι στη φάση του 1-1, πριν το γκολ με κεφαλιά του Βουραζέρη, προηγήθηκε κεφαλιά του Αλεξίου που σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Κόκκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης (54' Γκίκα), Χατζής, Αλεξίου (75' Μιχολίτσης), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας.
Αχιλλέας: Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παμλίδης, Τσαγγαράκης, Κυρτέγος (51' Ευαγγελόπουλος), Παυλίδης (92' Τσιαμπέρας), Νάκας, Μακράκης (67' Μπαγγέας).

Last modified onSunday, 15 December 2013 18:40