noodles volos banner

Άλλη μία ήττα που δεν άξιζε...

Στο ίδιο έργο θεατές οι φίλαθλοι του Βελεστίνου... Ο Ρήγας Φεραίος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του, εν προκειμένω του Δωτιέα Αγιάς στη χθεσινή αναμέτρηση, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ούτε καν την ισοπαλία. Γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα πληρώνοντας σε ακόμη μία αγωνιστική την αφλογιστία στην επίθεση με τις πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες.

Με δύο φάσεις η ομάδα της Αγιάς έφυγε με τρίποντο από το Βελεστίνο, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι "κυανόλευκοι" του Λάκη Μπακάλη στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορούν να συνδυάσουν την καλή τους απόδοση με θετικό αποτέλεσμα, δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγουν από το γήπεδο με την πικρία μιας ήττας που δεν άξιζαν.

Συμπληρώθηκε το 1/3 της κατηγορίας με τη 10η αγωνιστική και ο Ρήγας Φεραίος έπεσε στην 11η θέση, τρεις λιγότερους από την 8η που οδηγεί στην παραμονή. Μάλιστα, οι Βελεστινλιώτες είναι μία από τις ομάδες που ακόμη δεν έχουν κάνει το ρεπό τους στον α' γύρο, κάτι που θα συμβεί στην επόμενη αγωνιστική στις 22 Δεκεμβρίου. Όμως, δεν ολοκλήρωσαν ακόμη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέσα στο 2013 αφού την προσεχή Κυριακή υποδέχονται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην 4η αγωνιστική της α' φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Είναι ο τελικός του 3ου ομίλου που ο νικητής θα συνεχίσει στην προημιτελική φάση.

Πρώτη ήττα για τη Λαμία: Η Λαμία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 στην Κύμη, η οποία συνέχισε την εντυπωσιακή αμυντική της παρουσία, αφού σε εννιά ματς πρωταθλήματος δεν έχει δεχθεί γκολ. Η Ένωση Αποστόλου Παύλου έχασε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Λευκάδια, ενώ τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι με τον ΑΟΚ. Nίκη ύστερα από επτά αγώνες για τον Μαχητή. Δύο ματς έληξαν με 1-0, δύο με 2-0, δύο με 2-1 και το σκορ της αγωνιστικής σημείωσε η Χαλκίδα με 0-6 στον Πυργετό.