noodles volos banner

Αξιολογεί το ρόστερ ο Τζαναβάρας

Η διακοπή στο πρωτάθλημα έγινε στο ιδανικό σημείο για τη Νίκη Βόλου με την αλλαγή προπονητή. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στις προπονήσεις αυτών των ημερών αξιολογεί το ρόστερ ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για να παρουσιάσει τη δική του ομάδα. Το σαββατιάτικο φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό με σέντρα στις 16:00), παρά τις απουσίες, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κορίνθιο τεχνικό ώστε να δει τους "κυανόλευκους" σε συνθήκες αγώνα.

Μπορεί να ήταν και πέρυσι στην ομάδα, αλλά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας γνωρίζει μόνο τους Τζιώρα, Ταΐρη, Αργύρη και Κορέτα. Από τη στιγμή που ανέλαβε εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Νίκης, φρόντισε να ενημερωθεί για τους παίκτες και μάλιστα, προχώρησε σε προσωπικές συνεντεύξεις μαζί τους ώστε να τους γνωρίσει και να τον γνωρίσουν καλύτερα. Το φιλικό με τον Λεβαδειακό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους δει σε αγωνιστική δράση, μία εβδομάδα πριν το ματς πρωταθλήματος της 7ης αγωνιστικής και να αξιολογήσει το βαθμό ετοιμότητάς τους.
Στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του, ο Π. Τζαναβάρας ανέφερε πως θα στηριχθεί στις τέσσερις-πέντε έμπειρες μονάδες αρκεί να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση, ενώ επισήμανε ότι του αρέσει ο κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται στη θέση του. Σίγουρα θα υπάρξουν αγωνιστικές αλλαγές σε πρόσωπα και συστήματα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της Νίκης. Άλλωστε, το δύσκολο πρόγραμμα πέρασε και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς αφενός για να μην μείνει πίσω βαθμολογικά κι αφετέρου για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση, το ηθικό, η ψυχολογία των νεαρών παικτών.
Στις προπονήσεις από σήμερα μέχρι και το Σάββατο δεν θα μετέχουν οι παίκτες που δέχθηκαν κλήση στην εθνική Ελπίδων, οι Αργύρης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης και Παπουτσογιαννόπουλος. Οι προαναφερθέντες θα κάνουν τέσσερις προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: μία απογευματινή σήμερα, πρωί κι απόγευμα αύριο και πρωινή το Σάββατο.