noodles volos banner

Κρατά ψηλά τη σημαία η Κ20 της Νίκης!

Λίγο έλειψε η ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου να πάρει το διπλό στο Κορωπί από τον Παναθηναϊκό! Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, απέσπασε τα θετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια όλων, ακόμα και των ανθρώπων του ΠΑΟ, ενώ έφυγε και με τον βαθμό στις αποσκευές της απέναντι στους πράσινους, αφού πήρε ισοπαλία 1-1.

Θα μπορούσε να είχε πάρει και το διπλό αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι στο 54’ σε ανατροπή του Σιώμου, ενώ είχε και δοκάρι με τον Νιάωτη! Το γκολ της Νίκης πέτυχε ο Τσιάκος στο 43'.

Υπό το βλέμμα μεγάλων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων στην κερκίδα, των Ρότσα, Σαραβάκου, Φύσσα και Νταμπίζα, οι μικροί της Νίκης έστειλαν το μήνυμα και έδειξαν τον δρόμο! Η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη, κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και "έκλεψε" τον βαθμό στο Κορωπί για την 5η αγωνιστική της Super League Κ20. Το δικαιότερο όμως θα ήταν να είχε φύγει με το διπλό! 

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 12' με σουτ έξω από την περιοχή του Αγγελόπουλου. Εκτός όμως από ακόμα ένα τετ α τετ που έβγαλε ο Δήμιζας δεν είχε τίποτα άλλο να επιδείξει. Αντίθετα η Νίκη ανάγκασε τους πράσινους να παίζουν ανορθόδοξα και έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ. Ισοφάρισε με τον Τσιάκο στο 43', όταν με την επιμονή του έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα. 

Είχαν προηγηθεί όμως, αλλά και ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες για τους κυανόλευκους. Στο 2' διαγώνιο σουτ του Πότση λίγο άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ασθενές σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από την περιοχή κατέληξε στον τερματοφύλακα. Στο 12' κεφαλιά του Σιώμου μετά από φάουλ του Τσιάκου πέρασε άουτ και στο 35' ο τελευταίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54' η Νίκη ζήτησε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σιώμου, αλλά ο διαιτητής το αρνήθηκε. Δέκα λεπτά μετά ο Νιάωτης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά μετά από φάουλ του Πέτση. Στο 70' από καλή θέση ο Ξόμπλιος έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ με φάουλ, ενώ στο 87' σουτ του Πάσχου από κοντινή απόσταση ήταν άστοχο. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαμπίρης, Ζαφειράκης, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Τούντορ, Αγγελόπουλος Β, Μπαμίχα (Νιούμαν), Μσλντίν, Λάμπρου (Χατζηγιοβάννης), Χαλκιαδάκης (Γεροκωνσταντής)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δήμιζας, Γεωργαντζής, Μπλούχος (80’ Αγγελής), Ράπτης, Στρούγγης, Ποζατζίδης, Πότσης (58’ Νιαώτης), Πέτσης, Σιώμος (67’ Πάσχος), Τσιάκος, Ξόμπλιος

 

 

Last modified onSaturday, 27 September 2014 19:00