noodles volos banner

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει η Εθνική παίδων

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει η Εθνική Παίδων στον αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σουηδίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου προκριματικού ομίλου για το EURO U-17 2014/15. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 27/9 και ώρα 14:00 (Ελλάδας) στη λετονική πόλη Γιέλγκαβα.

Να θυμίσουμε ότι στην Εθνική παίδων μετέχουν και οι τρεις ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία, Λημνιός, Κατράνης και Δερμιντζάκης.  
Το κλίμα στις τάξεις των Ελλήνων νεαρών διεθνών είναι καλό, καθώς η ομάδα απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα με την Ουκρανία και έδειξε ικανή να πάρει την πρόκριση στην elite round. Ωστόσο, τόσο στη σημερινή ομιλία του προπονητικού τιμ προς τους παίκτες όσο κατά τη διάρκεια της προπόνησης δόθηκε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, καθώς οι κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια στο ματς με τους Ουκρανούς στέρησαν την πολύτιμη νίκη.
Από την πλευρά τους, οι Σουηδοί έκαναν –με σχετική δυσκολία- το πρώτο βήμα για την πρόκριση, νικώντας στην πρεμιέρα τους διοργανωτές 2-1 χάρη στα γκολ των Ζέινταν (34΄) και Λίντμπεργκ (72΄). Οι Λετονοί είχαν ισοφαρίσει με τον Βοϊνίκις στο 48΄.

Διαιτητής ορίστηκε ο Σάντορ Ζάμπο από την Ουγγαρία με βοηθούς τους Μπάλαζ Μπούζας (Ουγγαρία)-Γεβγένις Μορόζοβς (Λετονία) και 4ο διαιτητή τον Βιτάλις Σπασιονίκοβς (Λετονία).