noodles volos banner

Άρεσε η ομάδα του Παντέλη

Από τον αγωνιστικό χώρο έφυγε ηττημένος ο Ολυμπιακός, όμως η προσπάθειά των παικτών του ήταν μεγάλη κι αναγνωρίστηκε στο φινάλε με το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που γέμισαν το ΕΑΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" κόιταξαν στα μάτια τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό και μέχρι τέλους, αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης, βάζοντάς του δύσκολα όπως παραδέχθηκε και στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των "πρασίνων".

Αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας έδωσε χθες ο Ολυμπιακός. Αφενός η δυναμικότητα του αντιπάλου που πέρυσι κατέκτησε το τρόπαιο και είναι μια κατηγορία παραπάνω, αφετέρου η αγωνιστική ανετοιμότητα των "ερυθρολεύκων" λόγω των λιγοστών επίσημων αγώνων και της αναβολής της πρεμιέρας πρφωταθλήματος. Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Παντέλη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί στο πρώτο μέρος να είχε κάποια "νεκρά" διαστήματα στο παιχνίδι της δίνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Παναθηναϊκό, αλλά στην επανάληψη ανέβασε αισθητά την απόδοσή της.
Μάλιστα, οι "πράσινοι" ήρθαν υποψιασμένοι για το τι θα συναντήσουν στο ΕΑΚ Βόλου και έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου δεν προχώρησε σε μεγάλο "ροτέισον" στην ενδεκάδα, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα παίκτες που λογίζονται ως βασικοί. Από την άλλη, ο Παντέλης είχε αλλαγές, τοποθετώντας τον Ζέρη στο δεξί άκρο και τον Γιαλούση σε ρόλο στόπερ. Αμφότεροι είχαν εξαιρετική παρουσία, ενώ βοήθησε αρκετά η αλλαγή θέσεων μεταξύ Πινάρες και Μέζα στο β' ημίχρονο. Ο Θέος, που αγωνίστηκε από την αρχή, δεν φάνηκε ιδιαιτέρως, όπως και ο Κούτσι που προσπάθησε, όμως είχε λιγοστές επαφές με την μπάλα. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο δραστήριος Μπιτάνγκ, ο οποίος θα πρέπει να βελτιώσει την τελική προσπάθεια και μεταβίβαση και ο Χεσούς Μέζα. Ο άσος από τη Βενεζουέλα ήταν ο παίκτης από τα πόδια του οποίου περνούσε η επιθετική ανάπτυξη των "ερυθρολεύκων", ο επιτελικός μέσος που διαβάζει τις φάσεις και οργανώνει σωστά μοιράζοντας παιχνίδι. Κατακόρυφη ήταν η άνοδος του Πινάρες στην επανάληψη σε πιο προωθημένο ρόλο, πίσω από τον επιθετικό, μιας και ο Χιλιανός αρέσκεται να παίξει στα όρια της μεγάλης περιοχής και να απειλεί με σουτ. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που είχε τις δύο καλύτερες στιγμές για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο. Η δεύτερη στο 80ό λεπτό ήταν μεγάλη ευκαιρία που ο τερματοφύλακας των "πρασίνων" Στιλ αποσόβησε την ισοφάριση.
Η βολιώτικη ομάδα είχε τρεξίματα, αγωνιστική άνοδο όσο περνούσαν τα λεπτά και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Κι όλα αυτά χωρίς να ξεχνάμε το γεγονός πως οι παίκτες είχαν στα πόδια τους μόνο δύο επίσημα ματς, αυτά με τη Λάρισα. Έδειξε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας και ικανοποίησε τον κόσμο της. Μέσα από το φιλικό ή φιλικά που θα ακολουθήσουν μέχρι την έναρξη της Football League, ο Νίκος Παντέλης θέλει να δώσει καλύτερο ρυθμό στους "ερυθρόλευκους" ώστε στο πρώτο ματς με τη Ζάκυνθο, η ομάδα να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμη.

Last modified onThursday, 25 September 2014 09:58