noodles volos banner

Διεκδικεί το Μουντιάλ του 2022 η Αυστραλία

Έτοιμη να αναλάβει την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 είναι η Αυστραλία, σε περίπτωση που η FIFA… άρει την εμπιστοσύνη της στο Κατάρ.

Στον… αέρα βρίσκεται η διοργάνωση του Μουντιάλ από την ασιατική χώρα, μια και οι αποκαλύψεις για τις υπόγειες… διαδρομές των διοργανωτών του Κατάρ προς τα μέλη της παγκόσμιας Ομοσπονδίας έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στα υψηλά κλιμάκια της FIFA.

 

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποσύρουν την διοργάνωση από το Κατάρ και η Αυστραλία εμφανίζεται πρόθυμη να αναλάβει την οργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως τόνισε ο δήμαρχος της Μελβούρνης, Ρόμπερτ Ντόιλ.

«Διαθέτουμε την υποδομή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διοργάνωση της μεγαλύτερης αθλητικής οργάνωσης έστω και την τελευταία στιγμή. Και θα διοργανώσουμε ένα εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ στο ίδιο… μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Αθλητισμού της Βικτώριας.

Συγκεκριμένα, ο Ντάμιαν Νταν, ανέφερε: «Η Μελβούρνη έχει τα στάδια, την υποδομή, την επιθυμία να αναλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς είναι πιθανό το 2022 να μη διεξαχθεί τελικά στο Κατάρ, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του εκτελεστικού μέλους της FIFA, Τέο Ζβάντζιγκερ».

 

Last modified onWednesday, 24 September 2014 11:36