noodles volos banner

Μπορούν την πρόκριση και οι τρεις...

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στοχεύουν οι τρεις ελληνικές ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν απόψε πρόκριση στους αγώνες ρεβάνς των πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το σχετικά πιο δύσκολο έργο μετά τον αγώνα της στη Μολδαβία.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα πριν τους ομίλους μετά το ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι της δανέζικης Μίντιλαντ που δίνει το 4-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Παρά την απουσία του τραυματία Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει από τη Νορβηγία με μια δεύτερη νίκη, στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 21:00.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να ανατρέψει στην Τούμπα απέναντι στη Ζίμπρου Κισινάου (19:15) την ήττα (0-1) από το πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία. Η αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας για τον «Δικέφαλο» καθώς η κατάσταση στην ομάδα είναι ταραγμένη μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα και την ισοπαλία (1-1) με την Καλλονή στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας (20:30) για να υπερασπιστεί το 2-0 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο, μετά την απόφαση της UEFA να μη φιλοξενηθούν αγώνες στο έδαφος του Ισραήλ, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα.