noodles volos banner

Ξένοι που κάνουν τη διαφορά για τους "ερυθρόλευκους"

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο χθεσινό φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών. Μάλιστα, ορισμένες ενέργειες των παικτών του ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάόλης. Η τετράδα των ξένων Μπιτάνγκ, Μέζα, Πινάρες και Ντιέγο Μαρτίνεθ ήταν ....όλα τα λεφτά.

Ο Μπιτάνγκ με την ταχύτητα και τις ντρίμπλες του ήταν ο παίκτης στον οποίον στηρίχθηκε το δημιουργικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, ο Μέζα είχε σταθερή παρουσία σε επιτελικό ρόλο μοιράζοντας το παιχνίδι, ο Ντιέγο Μαρτίνεθ έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης και έκανε ...αμέτρητα χιλιόμετρα με πολύ καλή συνεργασία με τον Ζέρη, ενώ ο Πινάρες στο δεύτερο 45λεπτο ξεσήκωσε αρκετές φορές τους φίλους του Ολυμπιακού με τις περίτεχνες προσπάθειές του, προσφέροντας ουσία και θέαμα.
Η βολιώτικη ομάδα κινήθηκε και φέτος με την ίδια λογική στο χτίσιμο του ρόστερ, δηλαδή με Έλληνες τερματοφύλακες και αμυντικούς, ξένους μεσοεπιθετικούς. Και πάνω στους τέσσερις προαναφερθέντες και τον πέμπτο ...που αναμένεται (τον επιθετικό της μεγάλης περιοχής, τον σέντερ φορ με έφεση στο γκολ), θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος στον τομέα της ανάπτυξης και του σκοραρίσματος. Ο Νίκος Παντέλης ποντάρει πολλά στους ξένους και τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής τους είναι πολύ θετικά, τόσο από τους Μπιτάνγκ και Ντιέγο που πέρυσι αγωνίστηκαν στη Football League (Πανηλειακό κι Αστέρα Μαγούλας αντιστοίχως), όσο και από τους Μέζα, Πινάρες που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.