noodles volos banner

Φιλική νίκη για Λαμία στην Καρδίτσα

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Λαμία απέναντι στην Αναγέννηση σε φιλικό που διεξήχθη χθες στο Δημτοικό Στάδιο Καρδίτσας. Το γκολ της αναμέτρηση σημείωσε ο Μουμίν στο 12ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που είναι και μια πρόγευση για τη δυναμική του νέου πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικές ευκαιρίες για τους "κιτρινόμαυρους" που ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους στο β' μέρος δημιουργήθηκαν απο τον Μπουντούρη δύο φορές και από τον Παναγιωτόπουλο άλλες δύο. Η Λαμία ήταν πολύ καλή ανασταλτικά στην επανάληψη, αλλά μπροστά ήταν ακίνδυνη. Το επόμενο φιλικό για την Αναγέννηση θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Στάμος, Κουλίδης, Νίκιτς, Μίχος, Τζέκος, Μαυρίας, Βουτσιάς. Έπαιξαν και οι: Τσάμης, Γκουγκούδης, Παναγιωτόπουλος, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Ρόβας, Κόκκινος, Κοντός, Υφαντής, Αδαμόπουλος.
ΛΑΜΙΑ: Γεωργίου, Ντάλλας, Μάριτς, Αντωνόπουλος, Ρεπετσάς, Μκρτσιάν, Γιενγκά, Μουμίν, Ντελέκος, Αντωνίου, Χαϊκάλης. Έπαιξαν και οι: Νεόφυτος, Βασιλόγιαννης, Ζουλιώτης, Φράγκος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Κωστόπουλος, Koύρτζουρις, Κεϊτά, Ζαχαρόπουλος, Μαλισόβας.