noodles volos banner

Πρεμιέρα σήμερα για Ρήγα Φεραίο και Πύρασο

Λάκης Μπακάλης και Νίκος Χατζηκυριιακίδης για 4η σεζόν σε Ρήγα Φεραίο και Πύρασο αντιστοίχως Λάκης Μπακάλης και Νίκος Χατζηκυριιακίδης για 4η σεζόν σε Ρήγα Φεραίο και Πύρασο αντιστοίχως

Οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη νέα σεζόν έχουν πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα. Τόσο ο Ρήγας Φεραίος όσο και ο Πύρασος έχουν προγραμματίσει την πρώτη τους προπόνηση με τον καθιερωμένο αγιασμό. Οι Αγχιαλίτες θα μαζευτούν στις 18:00, οι Βελεστινλιώτες στις 18:30.
Όσον αφορά στο Ρήγα Φεραίο, θα πορευτεί με την εμπειρία της περσινής συμμετοχής στην κατηγορία, το νεανικό υλικό από το Βελεστίνο και τον ίδιο κορμό. Αποχώρησαν οι Κουβελάς, Κόκκας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή για την ομάδα που θα έχει ξανά στην τεχνική της ηγεσία τον Λάκη Μπακάλη για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Σχετικά με τον Πύρασο, ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Γ' Εθνική με αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ αλλά τον Νίκο Χατζηκυριακίδη στον πάγκο για άλλη μία σεζόν, τέταρτη στη σειρά. Έφυγαν οι Αποστολίδης, Τανάγιας, Δενελάβας, Λιάρος, Κυριάκος, Κοντογιάννης, Κωνσταντάκος, ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει οκτώ μεταγραφές που είναι οι Βούλγαρης, Τσιουρέλης, Χαλάτσης, Κοτζαθανάσης, Αναστασίου, Μακανίκας, Σαμαράς, Ζητούδης.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αρχίζει στις 14 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους των 15 και 16 ομάδων, αναλόγως τις δηλώσεις συμμετοχής.