noodles volos banner

Φθορά στο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τους Γερμανούς

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ αποκάλυψε πως το τρόπαιο του Μουντιάλ έχει υποστεί ζημιές από τους πανηγυρισμούς.

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας για να κατακτήσει για τέταρτη φορά τον συγκεκριμένο τίτλο και πρώτη ύστερα από το 1990.

Ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της ομάδας ήταν μεγάλος με τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν έξαλλα με το τρόπαιο. Στην… παρέλαση που έγινε στη Γερμανία, στο Βερολίνο, φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά.

Αυτό γιατί όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας, το τρόπαιο έχει υποστεί ζημιά χωρίς να είναι γνωστό ποιος ποδοσφαιριστής ήταν υπεύθυνος για αυτό.

«Το τρόπαιο έχει υποστεί ζημιά, καθώς μικρό κομμάτι του λείπει», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχουμε τους ειδικούς που μπορούν να το διορθώσουν».

Αναφορικά με το ποιος ευθύνεται για αυτό, είπε: «Κάναμε μία έρευνα, ωστόσο το αποτελέσματά της, δεν μας οδήγησαν κάπου», κατέληξε. Ευτυχώς για τη Γερμανία βέβαια, το τρόπαιο με το οποίο έγινε η περιοδεία δεν ήταν το αυθεντικό και αυτό που σήκωσαν στις 13 Ιουλίου στο «Μαρακανά» και το οποίο κοστίζει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.