noodles volos banner

Τουρνουά μπιτς σόκερ, μπιτς βόλεϊ και μπάσκετ σε Ζαγορά κι Χορευτό

Ο Αθλητικός Όμιλος Κένταυρος Ζαγοράς συνδιοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για 14η συνεχόμενη φορά τουρνουά Beach Soccer 5Χ5, τουρνουά Beach Volley, τoυρνουά Basket 3on3 στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι νέοι και νέες, οι επισκέπτες της περιοχής καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος σε αυτήν την αθλητική γιορτή. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, η ΚΕ.ΔΗ.ΖΑ.Μ και ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι κατηγορίες που θα υπάρχουν είναι: Α. Κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ από 16 και άνω, Β. Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ από 13 -15 ετών, Γ. Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ από 13 και άνω.
Οι αγώνες του beach soccer και βόλεϊ θα γίνουν στην περιοχή του Χορευτού σε δυο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην άμμο, ενώ εκείνοι του μπάσκετ στο γήπεδο Κωλέτη στην περιοχή της Ζαγοράς. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 19/7 έως και 20/7 για το μπάσκετ, από 28/7 έως και 2/8 και για το μπιτς σόκερ από 8/8 έως και 9/8 για το μπιτς βόλεϊ με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα ομίλων-πρόκρισης. Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων των ομάδων θα γίνεται δύο ημέρες πριν την κάθε εκδήλωση στα γραφεία του Συλλόγου. Τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου και στην σελίδα στο facebook www.facebook.com/aozkentavros καθώς και στο επίσημο site http://www.aozkentavros.gr του Α.Ο.Κενταύρου Ζαγοράς.
Στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες και των τριών κατηγοριών θα απονεμηθούν κύπελλα, και μετάλλια. Πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές για συμμετοχή στα αθλήματα στο http://www.aozkentavros.gr του Α.Ο.Κένταυρου Ζαγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 24260 22 925 κ. Μηνά Θωμά.