noodles volos banner

Πύρασος: Οι δηλώσεις προέδρου-προπονητή στην πρώτη συνάντηση (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη συνάντηση γνωριμίας για τον Πύρασο, ως είθισται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Το "παρών" έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και όλοι οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι.
Ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε μεταξύ των άλλων: “Η ομάδα μας αλλάζει αγωνιστικό επίπεδο και θα συμμετάσχει στο πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Κρίναμε ότι εσείς οι ποδοσφαιριστές ήσασταν οι καλύτεροι στη Μαγνησία την προηγούμενη σεζόν και έχετε τη δυνατότητα να παίξετε στη Γ' Εθνική, για αυτό σας επιλέξαμε στο ρόστερ. Μας περιμένει δύσκολη σεζόν, όμως αρχίζουμε την προσπάθειά μας με αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος παρά μόνο η παραμονή στην κατηγορία. Από εσάς ζητάω τον καλύτερο εαυτό σας, να παίξετε για να διακριθείτε μέσα από την ομαδική δουλειά και επιτυχία, να τιμήσετε το σήμα, τη φανέλα, την ιστορία του Πυράσου και τους φιλάθλους μας”.
Ο προπονητής Νίκος Χατζηκυριακίδης πήρε επίσης το λόγο και είπε: “Καλωσορίζω τους νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Εκτιμάμε ότι αξίζετε να βρίσκεστε στον Πύρασο όχι μόνο λόγω της αγωνιστικής σας αξίας αλλά και για τον χαρακτήρα σας. Ξεκινάμε τη Δευτέρα την προετοιμασία και θέλω από εσάς να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, να έχετε υπόψιν σας ότι η πειθαρχεία είναι θεμέλιος λίθος της επιτυχίας για κάθε ομάδα”
Ο κ. Χατζηκυριακίδης ανέλυσε το πλάνο των προπονήσεων της προετοιμασίας και το ραντεβού όλων ανανεώθηκε στο γήπεδο αυτή τη φορά για το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00.

πηγή pyrasos.com